תגידו יש איזה בעיה עכשיו עם ההאב או שזה קורה רק לי..? הוא מתנתק לי עוד לפני שהוא מספיק בכלל להתחבר...
אל תדאג אחי לא פעם ראשונה וגם לא אחרונה שזה קורה חפיף חכה קצת... בסופו של דבר זה יחזור
quote:Originally posted by HyPeRSoNiC למה? כי יש שם שרת דפוק והוא כל הזמן נופל ואני יודע שזה קורה להרבה זמן לפעמים..... כי ככה זה השרת שלהם..... אבל זה יחזור יותר מאוחר... אל תדאג..... אני כבר רגיל לזה אז לא איכפת לי ראסמיי אורן אבל בדרך כלל הייתי מנסה אחרי כמה שעות והוא היה מתחבר עכשיו זה קצת יותר ארוך אבל אני שמח שזו לא רק בעיה שלי
עכשיו עובד
MAJOR אל תשגע אותי אני בלי TRILLIAN בלי HUB בלי FTP בלי קשר לעולםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
___________________ Never again.
מה קרה חן?! למה אין לך כלום?
___________________ .
חברים!!!!!!!!!! נתנו לי אישור ל- EMC!!!!!!!!!! תודה לכולללללללללם
כי הספק במחשב שלי נשרף סעמק עד שאני סוגר את המחשב איזה לילה אחד כי הוא כל שניה יצא מהשומר מסך ושיגע לי ת'עניים אז סגרתי אותו כאות מחאמה, מה שאני לא נוהג לעשות אני מדליק אותו למוחורת, המאוור מתחיל להפגין בכולי קולות ישר חטף כמה בומבות עד ששתק ואז אח שלי התיישב ישר על המחשב לאימיליים שלו על הבוקר. אני הולך להשתין חוזר הוא עושה לי , חן יש ריח שרוף אני חולה לא מריח כלום עוזבים את זה, אחרי כמה דקות, חן יש ריח שרוף אחת שתיים שלוש, המחשב נכבה ומאז לא נדלק (מוסר השכל - לא נלחמים בספקים) edit מזל טוב MAJOR אמרתי לך שבסוף הכל יהיה בסיידר
הלו גבר תודה רבה נו איך הסתדרת עם המחשב? החלפת ספק?