אהלן חבר'ס לא מזמן סיימתי קטע, שאומרים שהוא פרוגרסיב, דיי נחמד אשמח לקבל תגובות ועצות לשיפור לפני שאני משגר אותו לאן שאני ישגר אותו. Gil_Schwartz_-_In_My_Mind-Original_Mix.mp3
חחחחחחחח פרוגרסיב, אה? ואני חשבתי בהתחלה שזה במקרה רמיקס ל Antiloop - In My Mind חחחחחחחח בכל מקרה מוריד תגובה בקרוב EDIT חמוד ביותר אבל היו לך יותר טובים
quote:Originally posted by HyPeRSoNiC חחחחחחחח פרוגרסיב, אה? ואני חשבתי בהתחלה שזה במקרה רמיקס ל Antiloop - In My Mind חחחחחחחח בכל מקרה מוריד תגובה בקרוב EDIT חמוד ביותר אבל היו לך יותר טובים איך חשבת כזה דבר? בקשר לפרוגרסיב... האמת שאין לי שמץ מה הז'אנר של הקטע הזה ובאמת שזה גם לא מעניין אותי, אם אומרים שזה פרוגרסיב, אז זה פרוגרסיב
אהבתי רק ככה ב 4:60 , לוגמא הסינט הזה נשמע כאילו לא מתאים לקטע, לדעתי הוא זקוק לכמה אפקטים נוספים אבל בכללי אהבתי את המנגינות , ואת האווירה הדרימי הזאתי הבאס והטופים מממש ממש אהבתי
___________________ Best Album Ever: * Infected Mushroom - B.P.Empire
quote:Originally posted by Flotser אבל בכללי אהבתי את המנגינות , ואת האווירה הדרימי הזאתי הבאס והטופים מממש ממש אהבתי יש כזה אוירה טובה:]] קטע חביב אבל היו לך הרבה יותר טובים :P
אחי שווה ביותר הקטע.... הבאסליין ממש אהבתי רק אתה דוחף כאלה אפקטים מעצבנים בלי קשר... שאם לא היו נמצאים בקטע זה היה נשמע יותר מקצועי המלודיה נחמדה.. נשמע פשוט עד ששמעתי דקה 6:24...ואילך...סופנייייייי!!! 6:53 אני מתרשם.. אולי תבחר סינט אחר למלודיה...הוא דיי מעצבן.
לא יודע מה אתם רוצים אהבתי ממש טראק עצבני מינוס
גייל אחלה של טראקק אהבתיי ביותרררררר\!!!!!!!!