זהו סוף סוף עשיתי את זה רק בשביל שתראו שרועי זיין שכל מקצועי שנינו נרשמנו באותו שבוע יש לו פי 11 יותר הודעות ממני
אז מזל"ט גם לך אחי... תחיה באושר ועושר עם כל 1000 הפוסטים
quote:Originally posted by warpedd_ רק בשביל שתראו שרועי זיין שכל מקצועי שנינו נרשמנו באותו שבוע יש לו פי 11 יותר הודעות ממני הלו הלו... לא ללכלך עליי יהיה טוב יא סטלן שכמוך
___________________ .
מזל טוב יא סטלן........... בקרוב אצלי... טוב נו לא ממש בקרוב אבל חפיף
___________________ Best Album Ever: * Infected Mushroom - B.P.Empire
quote:Originally posted by Flotser למי קראת עגל?!?!?!!?!? ... מזל טוב לרועי ימוזר, הוא דוגרי עגל
quote:Originally posted by GLoBaL-MUZiK לרועי ימוזר, הוא דוגרי עגל הבקר של הפורום מדבר כתף בקר yellow אתה יודע שחבר שלי רצה אתמול לאכול ב?? ישר נזכרתי בך
ואאלללה אחי מזל טווב חזק ואמץץ עם כול פוסט ופוסט!!!!!!!!!
quote:Originally posted by Hell_Copter הבקר של הפורום מדבר כתף בקר yellow אתה יודע שחבר שלי רצה אתמול לאכול ב?? ישר נזכרתי בך וואלה אבל עדיין ישלי 2 כתפיים אחי, שמעעעע אני מזמין אותך לקרב אלי פיניש
quote:Originally posted by GLoBaL-MUZiK לרועי ימוזר, הוא דוגרי עגל ימוזר ימוזר ימוזר ימוזר שכמוך איזה מוזר אתה ימוזר
quote:Originally posted by Flotser אחי אני סתם צוחק, אתה יודע שאני אוהב אותך