איזה יופי... במקרה של שהאליפות השנה תקבע עפ"י יחס שערים יהיו משחקי פלייאוף
___________________ מוות לכל שונאי ישראל!!!! זה מוסכם או שגם את זה לשנות יא שמאלנים??? הממממ ... טוב נו זה בסיידר המממ בינתיים
quote:Originally posted by NaOren איזה יופי... במקרה של שהאליפות השנה תקבע עפ"י יחס שערים יהיו משחקי פלייאוף זה לא סגור עדיין שמעתי שהיום שחר הלך לבית משפט עם ההצעה אני מקווה שזה יעבור- זה יתן אחלה פוש לליגה איצטדיון רמת גן יהיה מלא ב42 אלף אנשים במשך 3 ימים שיא הסטייל לא הבנתי עדיין את הסדר של המשחקים יהיו יענו 3 ולמי שיהיו הכי הרבה נקודות תנצח?
כן... זה יהיה שבוע וכל קבוצה תשחק מול 2 הקבוצות השניות ומי שתקח הכי הרבה נק' תזכה... ואם יהיה מצב שרק 2 יגיעו לאותו מס' נק' אז הם יעשו 3 משחקים עם עצמן
מכבי אבל לא יהיו שם אחרי שבני יהודה יקחו להם נקודות בשבת
___________________ .
רועי למה אתה חייב לעצבן ? בכל מקרה זה יהיה אחלה עם זה יעבור
___________________ Never again.
quote:Originally posted by DjChook רועי למה אתה חייב לעצבן ? כי הקבוצה שאני הכי שונא בארץ (אפילו יותר מבית"ר) היא מכבי תל אביב!!!
מוזר
quote:Originally posted by Hell_Copter מכבי אבל לא יהיו שם אחרי שבני יהודה יקחו להם נקודות בשבת טוב סתוםםם
quote:Originally posted by NaOren טוב סתוםםם ראסמי סתום שמעתי יש מופע מדהים של פירוטכניקה בשבת בגלל שזה המשחק הביתי האחרון של העונה
quote:Originally posted by NaOren טוב סתוםםם ממממממממממ לא נראה לי
quote:Originally posted by Hell_Copter ממממממממממ לא נראה לי אה באמת אם תסתום לא תצליח לעבור את ה- 100000000000 הודעות שלך ליום... טעות שלי דבר כמה שאתה רוצה גם ככה אתה על הזין שלי
quote:Originally posted by NaOren אה באמת אם תסתום לא תצליח לעבור את ה- 100000000000 הודעות שלך ליום... טעות שלי דבר כמה שאתה רוצה גם ככה אתה על הזין שלי צודק אני לא יצליח אז אני ימשיך ואל תתחיל שוב עם המשחקים שלך למה אין לי עצבים אליך