אהלן אהלן חבריה עבר דיי הרבה זמן מאז שהפקתי משהו והחלטתי שהקאמבק שלי יהיה רמיקס לקטע הענק הזה אז הנה, הכנתי רמיקס הקובץ נמצא בשרת של חן (צ'וק) בסיפריה המתאימה לו... אשמח לקבל תגובות + הצעות לשיפור (מה שבטוח יש)... ועוד משהו קטן.. הקטע יצא לי דיי בסגנון אסטרל... אני חושב יאללה תרביצו בתגובות!!! הטראק יהיה על השרת עוד כמה דקות... (השעה עכשיו 00:00) נ.ב תודה לחן על האחסון!
אם אני אשאר ער אני אוריד ואשמע בכל מקרה, ANYTIME M8 ובלי שום קשר, בהצלחה מחר לכולם בספרות
___________________ Never again.
מצוין, נראה לי השיר הכי טוב שלך.. רק משהו אחד קטן ב2:20 בערך יש קליקים כאלה ברקע חוץ מזה מצוין.... ד"א אתה יכול להעלות את האקפלה של זה לשרת של חן?
___________________ I'm not an artist.... I'm a f****n work of art.
אחלה עבודה אחי!! תמשיך ככה אהבתי
אני מוריד כמו תמיד שיחקת אותה אחי!! הייתי מאוד רוצה את האקפלה
Last edited by Sniper on Jun-22-2003 at 00:17
הורדתי ואני ישמע מחר או מתי שיהיה לי זמן עוד 5 שעות בגרות בספרות ואז רונדו ב 2 אז אם יהיה זמן נשמע ונגיב
___________________ .
תודה חבר'ה אבל אין שום אקפלה חתכתי את זה מהמקורי...
עוד אנשים? ובקשר לקליקים, שמתי לב לזה גם אני אני יתקן את זה ויעלה שוב שבוע הבא כי אין לי ממש זמן לשבת על זה כרגע
לא יודי אני לא שמעתי קליקים אבל מה שכן המיקס הזה מצויין באמת שווה אני שוקל אפילו לנגן אותו במסיבה בסטודיו
___________________ SIGN THE "WE WANT SASHA & DIGWEED @ BUENOS AIRES ON DVD" PETITION!
ממש טווווווב!! בהתחלה ההיטהט הזה לא ממש מתאים לדעתי אבל כל ההתחלה חוץ מזה ממש טובה נורא אהבתי ואני אוהב מה עשית עם הווקאלים הפכת את זה לאיזה טראק דארק\דיפ ענק 3:30 נגיד פשוט כיף לשמוע גם אני שומע קצת קליקים ככה קצת לפני 6 וקצת אחורי זה אחלה טראק לדעית צריך לצאת על וויניל
___________________ Best Album Ever: * Infected Mushroom - B.P.Empire
תביאו לינק לשרת של חן
quote:Originally posted by Scorchio לא יודי אני לא שמעתי קליקים אבל מה שכן המיקס הזה מצויין באמת שווה אני שוקל אפילו לנגן אותו במסיבה בסטודיו מתי אתה מתקלט בסטודיו????????