|
אני לא מבין כ"כ למה אתה מתכוון.
אתה רוצה כרטיס קול סטנדרטי שמספיק טוב למשחקים מוזיקה סרטים במחשב וכו', ואז אתה רוצה לקנות מערכת עם רמקולים טובים ולחבר את המחשב למערכת כדי לשמוע ברמקולים של מערכת?
כי אם לזה התכוונת, אז כרטיסי קול של קריאייטיב הם מספיק טובים בשביל השימושים הרגילים, לא יודע מה הולך היום אבל לי יש אודיג'י 2, והוא בהחלט מספיק טוב בשביל משחקים מוזיקה וסרטים, ולא יותר מדי יקר. בנוגע לרמקולים, אם אתה רק רוצה רמקולים טובים לשמוע בהם וזאת הסיבה היחידה שאתה רוצה לקנות מערכת, אז אתה לא צריך לקנות מערכת, יש היום רמקולים מעולים למחשב, זה הכל תלוי בכמה יש לך להשקיע. לי יש רמקולים לוג'יטק זי 680, וחבל לך על הזמן, 5 רמקולים סטליטים וסאב וופר שמקפיצים את כל החדר שלי כשאני שומע מוזיקה במחשב. אבל מה שכן רמקולים טובים לא זולים בארץ, את שלי קניתי ב-200 דולר בארה"ב שזה מחיר מעולה, אבל בארץ באותו הזמן הם עלו באזור ה-3000 שקל. זה היה מזמן מזמן אז היום צריך להיות יותר סביר. קיצר אם הבנתי אותך נכון תחפש רמקולים טובים למחשב בדרך כלל אתה תקבל מהם הרבה יותר מאשר ממערכת סטריאו שתעלה לך אותו דבר.
אם אתה מחפש כרטיס קול מקצועי לעיבוד קול ושימושים כאלה זה כבר משהו אחר לגמרי, אבל נראה לי שלא לזה התכוונת, תקן אותי אם אני טועה.
|