|
|
|
|
 |
sh33p
disco fvrd, house flvrd..

Registered: Jun 2004
|
|
|
אילן אתה מהיר 
קודם כל תודה אילן על פתיחת הטרד... אני לא חושב שיש מישהו אחר בפורום שיכול לעשות ריוויו טוב ולכתוב כל כך הרבה כמוך
אז מה אני יכול להגיד על הקטע? תכלס לא הרבה... אין לי מושג בתחום היצירה אז אני לא יכול להתחיל להסביר לכם
איזה סינטים ביטים או בייסלנים יש בטראק... כי אין לי מושג בזה (בשביל זה יש את אילן)
אבל אני יכול להגיד שהקטע מבחינתי פשוט מושלם... לא חשבתי בכלל שיהיה קטע בשנה הקרובה שהולך להיות מדורג אצלי יותר גבוה מ
Ava Mea - In The End (original mix)
אבל זה קרה
אומנם זה קרה חצי שנה אחרי ששמעתי את אינ דה אנד
אבל עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא ...
אז הכל התחיל ביום שלישי... לא זוכר תתאריך... כרגיל אני מצפה לשעה עשר בערב לתוכנית המצויינת של השלישיה
התוכנית מתחילה... בלה בלה בלה ואז אני שומע אותם מודיעים שהקטע החדש שלהם עם אנדי בהמשך התוכנית
הקטע מתחיל, הכל נחמד ויפה, מגיעים הווקאלים המעניינים, שוב הכל נחמד ויפה והקטע נגמר
משום מה לא התלהבתי מהטראק יכול להיות בגלל שלא הייתי מרוכז בתוכנית או מסיבות אחרות אני לא ממש זוכר
למחרת אני מחליט לברר עניינים על הטראק... נכנסתי לפורום של אנג'ונה ביטס ורואה את כל הפורום באטרף מהקטע
בשביל להבין למה החלטתי לשמוע את התוכנית שוב דרך האתר שלהם... הפעם הייתי יותר מרוכז מתמיד... התחלתי לשמוע תקטע... העברתי אחורה אולי עשר פעם
בשביל לשמוע שוב ושוב
טוב ואז הבום הגיע, הטראק עשה לי צמרמורת בכל הגוף, הנגיעות של הווקאל כל כך ריגשו אותי וצליל הפעמונים של אנדי עשה תעבודה
התהאבתי בקטע הזה ממש חזק ומיום שלישי עד היום אני שומע את הטראק עשר פעם ביום והוא עדיין נותן לי את הצמרמורת של הפעם הראשונה
אז לסיכום גם אני בדעה של ארמין, גם לי אין מושג מה הסגנון של הטראק
יכול להיות פרוגרסיב, יכול להיות אפליפטינג
זה בדיוק למה אני אוהב את הטראנס של היום, הכל מגוון, צלילים שונים ומגוונים שמשתלבים בטראק אחד, לא צריך להגדיר סגנונות
רק לשמוע ולהנות!
בשביל שעוד אנשים יוכלו להשתתף בדיון
|
|
Apr-24-2005 17:05
|
|
|
 |
 |
cluBBer
Sultan Addict again

Registered: Jun 2001
|
|
|
Apr-24-2005 18:38
|
|
|
 |
 |
dan_yarok!!
Senior tranceaddict
Registered: Oct 2004
|
|
|
גם אבוו אנד ביונד וגם אנדי מור הם מהטופ 10 שלי בתחום...
נשמע מבטיח..
אני מקווה שיצא לי לשמוע את זה בקרוב באחת מתוכניות הרדיו המוכרות
כי אני כברלא יכול להתפאק
Apr-24-2005 22:31
|
|
|
 |
 |
Meltdown
Supreme tranceaddict
Registered: Oct 2004
|
|
|
זה רק מחדד את השאלה שהרבה שואלים כאן ובכלל
מתי כבר
ABOVE AND BEYOND
יגיעו לארץ???????????????????????????
|
|
Apr-24-2005 22:55
|
|
|
 |
 |
Elior
Ad Matai?

Registered: Feb 2003
|
|
|
| quote: | Originally posted by Glenn-Holmes
דוגמה מצחיקה אולי אבל זה המצב...הקצנתי קצת אבל אם אתה מתייחס לקטע שאאבאב אנד ביונד שותפים אליו ויושב רוב הקטע על קצב גרובי יותר שמלווה קטע אפליפטי כביכול כקטע שגרתי.... כנראה שממש נמאס לך מאפליפטינג טראנס...או איזשהי סיבה אחרת שמונעת ממך להקשיב לייחוד שיש בקטע הזה
לא כולם חייבים לאהוב קטע שכזה...הוא לא האפליפטינג הטיפוסי אבל להגיד שזה שגרתי ושום דבר מיוחד?
ולשמוע את זה ממך?
אני מופתע ומאוכזב |
משום מה אילן אתה חי במעין בועה כזאת, שכל קטע שאתה תאהב, או כל יוצר או די ג'יי שאתה תאהב אחרים גם צריכים לאהוב, ואם לא לאהוב - אז לא לשנוא..
לא כל דבר שמיוחד לדעתך, מיוחד גם לאחר..
ולא, אני לא מנסה להיכנס שוב לוויכוח של מרקוס שולץ-פרובספוט והמוזיקה שאני שומע, כי מיצינו את זה וכל אחד המשיך בדרכו וממשיך לשמוע מה שבא לו..
אולי אתה מכיר את מארק יותר טוב מאחרים פה, אתה גם כנראה יודע פחות או יותר מה הטעם הכללי שלו בקטעים שתוכל להגיד "אני מופתע ומאוכזב" או משפטים בסיגנון הזה, אבל כמה שלא תהיה מופתע, וכמה שלא תהיה מאוכזב - זה עדיין טיפשי, לדעתי להגיד שהקטע הזה מיוחד רק בגלל שאתה אמרת שהוא מיוחד..
אני לא שמעתי אותו, אני גם לא מוצא סיבה לשמוע אותו אלא אם כן זה יהיה באמצע סט כלשהו, וכמובן שאני לא אדלג על הטראק רק בגלל שאמרתי שאני לא מתכוון לשמוע אותו...
בכל מקרה רק רציתי להבהיר נק' קטנה, כי למרות שאתה מכיר את הטעם של מארק בכל מה שקשור למוזיקה פחות או יותר, זה עדיין מציק לראות משפטים כמו מה שרשמת...
|
|
Apr-25-2005 13:00
|
|
|
 |
 |
Glenn-Holmes
Music Is My Passion

Registered: Nov 2002
|
|
|
| quote: | Originally posted by KrazyDJs
משום מה אילן אתה חי במעין בועה כזאת, שכל קטע שאתה תאהב, או כל יוצר או די ג'יי שאתה תאהב אחרים גם צריכים לאהוב, ואם לא לאהוב - אז לא לשנוא..
לא כל דבר שמיוחד לדעתך, מיוחד גם לאחר..
ולא, אני לא מנסה להיכנס שוב לוויכוח של מרקוס שולץ-פרובספוט והמוזיקה שאני שומע, כי מיצינו את זה וכל אחד המשיך בדרכו וממשיך לשמוע מה שבא לו..
אולי אתה מכיר את מארק יותר טוב מאחרים פה, אתה גם כנראה יודע פחות או יותר מה הטעם הכללי שלו בקטעים שתוכל להגיד "אני מופתע ומאוכזב" או משפטים בסיגנון הזה, אבל כמה שלא תהיה מופתע, וכמה שלא תהיה מאוכזב - זה עדיין טיפשי, לדעתי להגיד שהקטע הזה מיוחד רק בגלל שאתה אמרת שהוא מיוחד..
אני לא שמעתי אותו, אני גם לא מוצא סיבה לשמוע אותו אלא אם כן זה יהיה באמצע סט כלשהו, וכמובן שאני לא אדלג על הטראק רק בגלל שאמרתי שאני לא מתכוון לשמוע אותו...
בכל מקרה רק רציתי להבהיר נק' קטנה, כי למרות שאתה מכיר את הטעם של מארק בכל מה שקשור למוזיקה פחות או יותר, זה עדיין מציק לראות משפטים כמו מה שרשמת... |
אליאור
עד כמה שאני לא יסכים עם מי שיקטול את הקטע אין לי בעיה עם זה
זה לא מיוחד בעיני בלבד כמו שאתה מציג את זה
זה דברים מיוחדים שנשמעו בקטע הזה בהשוואה לכמעט כל קטע אפליפטינג טיפוסי אחר - זה לא עניין של דיעה אישית כמו שאתה מנסה להציג את זה זה עניין של ריוויו על הקטע להגיד אחרי כל משכתבתי שהקטע הוא שגרתי זה בסדר? איך שגרתי? יש לי פוסט שלהם וארוך בפתיחה שמסביר לא במונחים של "חזק" "יפה" ו"לדעתי" מה מיוחד בקטע הזה
מארק קבע שזה קטע שגרתי - עם כל הכבוד אהבתי לא אהבתי יפה לא יפה זה חופש הדיעה ועל זה אין לי מה להתווכח
אבל להגיד שהקטע הזה לא שונה בייחודו מקטעי אפליפטינג אחרים..?
אני חושב שהוא לא הקדיש מספיק זמן לקטע
אם יש משהו שהקטע הזה הוא לא זה שגרתי
אולי לא מהפכה אבל משהו אחר בהחלט לא האפליפטינג הטיפוסי
ומה אני יגיד לך זה כן טיפה צרם לי לקרוא...
Apr-25-2005 13:31
|
|
|
 |
All times are GMT. The time now is 04:40.
Forum Rules: