כמה שהחיים הפכו להיות זולים כאן
כבר הרבה זמן, אני מסתובב עם תחושה, שהחיים כאן הפכו להיות זולים מאוד. ואני לא מדבר עכשיו על סכנת הפיגועים, בלי לפתוח פה לשטן, אלא על כך שהאלימות בכל תחומי החברה הישראלית ממשיכה במגמת העלייה הקבועה, והמאוד מדאיגה שלה.
בכל תחומי החיים כאן, נהיה פשוט ג'ונגל אחד גדול, אסור להסתכל בכלל על בחורות במועדון שלא לדבר על להתחיל איתן, כי לך תדע מה יקרה אחר כך, כפי שדברים קרו בסוף השבוע האחרון. מה גם שהוצאתם של האנשים המעורבים בקטטות מחוץ למועדון, ממש לא פותרת את הבעייה, אלא רק מחמירה אותה.
כך גם בכל הקשור לחוסר תרבות הנהיגה כאן בארץ, אני ממש מרגיש שאני יוצא כביכול ל "מלחמה" בכל פעם שאני נוהג, אנשים מסכנים לא רק את עצמם אלא גם אנשים אחרים בנהיגה פרועה ומסוכנת.
הבעייה היותר גדולה היא, שכרגע העונשים שניתנים ע"י המשטרה בכל הקשר לדקירות שמובילות לפציעה או לרצח במועדונים, וכך גם בהרבה מקרים, בכל הקשור לנהיגה פרועה ומסוכנת בכביש, לא מרתיעים מספיק.
לא זכור לי כזה מקבץ של אירועים במועדונים, לפני כ 4-5 שנים, לכן אני חוזר ואומר, החיים כאן נהיו זולים, אנשים שמרגישים שכבודם נפגע, דוקרים כדי לצאת "גברים" או שמוסתים לכך ע"י החברים שלהם, וכך גם בהרבה מקרים על הכביש.
מעניין אותי לדעת מה דעתכם בנושא
|