|
אני פשוט עשיתי הפסקה די רצינית עם מוזיקה אלקטרונית שהתחילה עוד בתחילת הקיץ...
אני לא נטשתי סופית, אני עוד שומע פה ושם כי זה כיף, זה נחמד, זה סבבה, אבל זה לא נותן לי את אותו רצון לקום ולרקוד ולהשתולל כמו פעם, ואני מדבר פה על מוזיקה אלקטרונית בכלליות, ולא רק על אפליפטינג...
את סיגנון האפליפטינג נטשתי עוד די ממזמן אני מניח...כי פשוט זה כנראה לא היה מה שחיפשתי, אף פעם לא הייתי בן אדם שאוהב רק סיגנון אחד, אז הלכתי בהתחלה לפרוג כמו כולם, לחפש דברים שונים, על האפליפטינג הפרוג השתלט ונשארו בשבילי יוצרים וקטעים מעטים שאני עוד יכול להעריך ולרצות בכלל לשמוע ולחפור בשביל למצוא קטעים שלהם...
משם ניסיתי לחזור לאהבתי הגדולה להאוס וכל תת הסיגנונות שלו...לפסי טראנס, לדראם אנד בייס, לטכנו, לכל דבר שרק יתן לי הנאה מהמוזיקה עצמה..
אני לא אומר שלא יוצא לי פה ושם לשמוע קטעים טובים של אפליפטינג...
אם אני זוכר נכון קטע שמנגנים הרבה בזמן האחרון, אני חושב שהשם שלו זה this is new york שהוא קטע די טוב...
קיצר אני לא פה מספיק זמן גם כדי לשפוט מה היה אז ומה עכשיו, אבל אני מניח שהכל בסופו של דבר זה גם עניין של טעם, ולא רק עניין של פעם היה יותר טוב...כי עם השנים ברור שדברים ישתנו, לטובה ולרעה...כמו שיובל אמר אני מניח רק צריך לחפור לעומק בזמן כזה שאין יותר מידי כשרונות, ולוקח זמן למצוא קטע שבאמת ראוי ושווה לשמוע...
|