|
פורים-הפקה מטורפת בורטיגו עם גיא פדרמן לשמיניסטים\חוגרים
נתחיל בזה
אני לא יחצן
ההודעה על המסיבה היא כשרות לפורום וכשרות לאנשים בגיל היותר רך שמתקשים להיכנס להפקות איכות באומן\ווקס\מקסים\דום\וואטאבר
אז ככה
14\3
במועדון הורטיגו שממוקם בקיבוץ רמות דוד(חצי שעה מחיפה,חצי שעה מטבריה)
משתה פורים הגדול
פתיחת שערים ב11 וחצי
על התקליטיה:ברחבה המרכזית גיא פדרמן,הזכור לכולכם לטובה מתוכנית הרדיו הקבועה שלו בימי שישי ב7 עד 10 ברדיו חיפה בה הושמע מיטב הפאנקי האוס,פרוג ואפליפטינג טראנס
פדרמן הוא אחד(אם לא ה-( הדיג'יים הטובים בארץ בתחום הטראנס המלודי עם קשרים הדוקים מאד עם ג'ונו גראנט(אבאב & ביונד) ולא מעט אנשים אחרים מה שאיפשר למאזינים לשמוע לא מעט סטים אקסקלוסיביים של מיטב הדיג'יים בעולם בתוכנית שלו,כמו גם לא מעט אנריליסים ופרומואים שהגיעו לשולחנו
ישנן עוד 2 רחבות,אחת של ישראלית ואלטרנטיבי ואחת של שחורע ורעפ אבל כאילו שזה מעניין מישהו
פעם אחרונה שבדקתי כאמור,הסגנון של פדרמן כלל פאנקי האוס,קצת ניו יורק\טרייבל,פרוג טראנס ואפליפטינג טראנס
לא מן הנמנע שבהתחלה הוא יאלץ לשים דברים שנוטים קצת יותר לכיוון המסחרי,אבל אחרי שהוא יעשה קצת ממה שהמפיקים דורשים ממנו,אני מאמין שהוא יקח אותנו למסע תענוגות
אפילו בתור אחד שלא בדיוק חובב טראנס כיום אני מצפה לשמוע אותו
חברי הפורום כאן בוודאי שיהנו
וקבלו את הממתק של הערב:
על משתה פורים שמעתם?אז קבלו מסיבה בה במהלך כל הערב האלכוהול חינם !!
חינם אין כסף !!!
כדי שנוכל למלא את המצווה התנכית:"לשתות עדלאידע קלאבר את ההבדל בין דיגוויד לסקאזי"
המסיבה בעיקרון היא לשמיניסטים אבל כמובן שגם חוגרים שרעבים לאיזה מסיבת מלודיות משובחת יתקבלו בברכה
וודאי ישאלו כאן את השאלה האם אנשים מתחת לגיל 17-18 יכולים להיכנס
התשובה היא:לא יודע
אני לא יודע אם יבדקו תעודות זהות בכניסה או לא
וגם אם מישהו פה יתקע בכניסה,אני יכול לדאוג שיכניסו אותו(בתנאי כמובן שאותו חבר מדובר לא נראה כאילו יצא מהגנון וגם בתנאי שאותו חבר מדובר "שכח" את תעודת הזהות שלו בבית)
כרטיס במכירה מוקדמת במחיר של 45 שקלים ניתן לקנות דרכי
אז כל מי שרוצה פרטים\כרטיס\או סתם לחטוף עצבים שהוא לא יכול להגיע יכול לדבר איתי באיסיקיו
95521044
מסנג'ר
[email protected]
או בפלא
0524493871
נתראה במסיבה 
Last edited by DJ Alex E. on Mar-06-2006 at 22:05
|