קניתי מחשב חדש ואני משתמש באקספי (בקודם היה 98) התקנתי עכשיו kazaa lite 2.6.1 זה מראה את ה HTTP PAGE אבל לא מתחבר לתוכנה מישו יודע למה? אולי זה מתנגש עם הפיירוול של אקספי אבל איך מסדרים את זה?
quote:Originally posted by Shahar קניתי מחשב חדש ואני משתמש באקספי (בקודם היה 98) התקנתי עכשיו kazaa lite 2.6.1 זה מראה את ה HTTP PAGE אבל לא מתחבר לתוכנה מישו יודע למה? אולי זה מתנגש עם הפיירוול של אקספי אבל איך מסדרים את זה? וואי שחרררר כמה ימיםםםםם כבר התחלנו להתגעגע ולדאוג אולי קרה לך משהו.. כפרע לא משתמשים בקאזה כבר.. בכל מקרה תנסה לבטל את הפיירוול של הוינדוס אולי יעזור 1. דאבל קליק על השני מחשבים למטה.. (במקרה של כלבים) 2.PROPERTIES 3. ADVANCED 4. תוריד את הקליק העליון.. אתה תראה כבר.. 5. תתנתק ותתחבר שוב לאינטרנט
רק בקאזה יש שירי דיכאון וניסיתי ממזמן לבטל זה לא עוזר והנה אימיול עובד לי זה משו ספציפי בקאזה
quote:Originally posted by Shahar רק בקאזה יש שירי דיכאון וניסיתי ממזמן לבטל זה לא עוזר והנה אימיול עובד לי זה משו ספציפי בקאזה מה דכאון.. מה נסגר תוריד שירים ביידיש.. משו לפנים. עזוב אותך קאזה.. תעבור לתוכנה אחרת.. קאזה זה 90% וירוסים ורוגלות
quote:Originally posted by Dj Alex (ISR) מה דכאון.. מה נסגר עזוב אותך קאזה.. תעבור לתוכנה אחרת.. קאזה זה 90% וירוסים ורוגלות עד היום הורדתי בקאזה את כל השירים שלי אבל איזה תוכנה אחרת אתה מכיר שיש בה הכל?
quote:Originally posted by Shahar עד היום הורדתי בקאזה את כל השירים שלי אבל איזה תוכנה אחרת אתה מכיר שיש בה הכל? סולסיק SLSK EMULE PLUS תן לי להזכר בעוד כמה.. איזה גרסא של אימיול ישך?
quote:Originally posted by Dj Alex (ISR) סולסיק SLSK EMULE PLUS תן לי להזכר בעוד כמה.. איזה גרסא של אימיול ישך? 0.47a הורדתי מהאתר של אימיול
quote:Originally posted by Shahar 0.47a הורדתי מהאתר של אימיול יש אימיול חדש.. קוראים לו אימיול פלוס. הוא מהיר וקל.. אני בטוח שיהיו שם שירי דכאון.. חבר שלי מוריד משם.
quote:Originally posted by Dj Alex (ISR) יש אימיול חדש.. קוראים לו אימיול פלוס. הוא מהיר וקל.. אני בטוח שיהיו שם שירי דכאון.. חבר שלי מוריד משם. יש מצב ללינק? וד"א..אני עדיין רוצה לפתור תבעיה בקאזה ואפשר לפתור אותה פשוט לא השתמשתי באקספי מאז כיתה ט..הייתי תמיד על 98 כי זה היה עדיף למחשב הקודם
http://emuleplus.info/
אם יש לך מודם שמתחבר דרך כ.רשת תנסה לבטל את הפיירואלל מהכ.רשת בכל מקרה תנסה גם להוריד קאזה אחרת kazaa lite resurrection http://compnetworking.about.com/gi/...Fp2pclients.php
עבור ל DC++
___________________ Facebook