|
|
|
|
 |
-AP-
Senior tranceaddict
Registered: Feb 2005
|
|
|
May-24-2006 12:35
|
|
|
 |
 |
|
 |
 |
-AP-
Senior tranceaddict
Registered: Feb 2005
|
|
|
שומע עכשיו תדיסק.... אני אישית אהבתי, לא יודע מה אתם קוטלים סתם.. יש 2-3 קטעים שאני באמת יכול להסכים על קטילתם, אבל חוץ מזה סך הכל אלבום מצויין. מצפה לסאמפלרים, במיוחד של הבונוס טראקים.
We know you can find it all on Youtube, but do you really want to search?
Dubstep House\Electro Minimal House Hits Psy\GOA
Last edited by -AP- on Dec-26-2011 at 12:38
|
|
May-27-2006 18:55
|
|
|
 |
 |
Dj Alex (ISR)
Trance-O-Holic

Registered: Mar 2005
|
|
May-27-2006 21:52
|
|
|
 |
 |
ozone
tranceaddict
Registered: Apr 2006
|
|
|
דעתי על האלבום:
אז ככה שמעתי את הדיסק , ותיראו...יש פה הרבה סיגנון "פרי החדש" ככה אני קורה לזה...זה האלקטרו פאנקי הלא יודע מה בידיוק הזה סטייל FIRE וTIME....אני לא הכי מיתחבר אליו אבל פה בדיסק יש כמה דברים שדווקא אהבתי! יש פה כמה נגיעות של סיגנון"פרי הישן" המלודי שאני כל כך אוהב ומעריץ.
יאללה מתחילים:
Intro
אין לי מושג מזה אמור להביע...אינטרו חשמלי כזה עם צלילים של בית חרושת ליצור מכוניות חחחקצר יחסית דקה בקושי...לא יודע אני הייתי בטוח אני יקבל פה סטרינגים שיגרמו לי להיכנס מתחת למיטה וליבכות....אבל לא קיבלתי...
Are You Ready
קטע הראשון באמת של הדיסק...סיגנון פייר כזה...הרבה חשמל בקטע...צלילים "אלקטרוניים" מאוד.
דווקא קטע חזק.לא מבחינת זה שהוא מעיף ,אבל הוא פשוט יושב טוב באוזן מבחינת קצב...
Fire
יאפ זה הקטע פייר חחח...אני לא יודע לא כזה היתהפכתי ממנו אבל הוא בסדר כשחושבים על זה.
אין מה להוסיף כולם כבר מכירים אותו ועוד ברמיקסים השונים שיצאו לו...
L.E.F.
הופה, אחד הקטעים המעניינים בדיסק.
קטע חזק, גם בסיגנון הפרי החדש חח צלילים מזכירים טיפה את המישחקים הישנים של המגה-סון של הסופר מריו וכאלה חחח...אבל הוא מיתפתח למשהו חזק ואיכותי.דווקא אותו אהבתי. שמתי לב גם שהראש שלי היתחיל לזוז לפי הקצב בשלב זה חח
Into The Dark
לא יודע הקטע הזה הבאס שלו ממש מזכיר לי קטע של WOW אבל ממש!!! אתם חייבים לישמוע בישביל להבין...
וואקל גברי,קטע יחסית רגוע באלבום...דווקא אחלה וואקל אין לי תלונות, כם הקטע הוא עשה לי משהו לא יודע באמת אחלה קטע.
Galaxia
אחחחח סיגנון פרי הישן!
מלודיה כזה מזכיר את הימים של פעם.סטרינגים סוחפים ...אין מה להגיד קטע מעולה.
Beautiful
עוד קצת סיגנון פרי החדש..אבל פה יש נגיעות מהפרי הישן גם!
יש פה וואקל כזה של בחורה שקשה להבין שזו בחורה חחח אלב מבינים, כי פשוט וואקל ענק...מרגש אפילו הייתי אומר...
זה לא שבקטע יש אלמנטים שהעיפו אותי למיטבח...פשוט קטע נחמד לישמוע ...קיצר קטע שלא אמרתי עליו "בעעע"...גם יש מלודיה חביבה כזאת שמכפרת על הפשטות של הקטע....אהבתי
Possession
עוד מהסיגנון החדש של פרי.
וואקל נשי מעניין ...וואקל עם כוח...וואקל חי כזה ...אהבתי.
ליקראת סוף הקטע ניכנסת מן מלודיה כזו....לא הייתי אומר מלודיה של פעם חח אבל היא זורמת טוב בקטע ונותן אווירה טובה.קטע בינוני + באלבום.
On My Mind
קטע רגוע.ווקאל נשי לאורך הקטע.
זה יותר קטע ברייקי כזה ...כזה סביר לא הכי אהבתי. גם אין ממש על מה לדבר בו.
Down On Love
וואקל נשי. אני רואה פרי חרש על החורות במהלך ההכנה של האלבום. דווקא הקטע הזה איכזב אותי מבחינת הוואקל.הוא לא מרגש מספיק...כאילו זו איזה זונה מיפו שהוא שילם לה 20 שקל שתשיר לו.
אולי אם הוואקל היה אחר הקטע היה נישמע שונה לגמרי.
Forever
באס טק האוס כזה חחח מרגישים את הסיגנון החדש לגמרי. קטע שמעלה חיוך,הוא שמח כזה עם אלמנטים מעניינים וצלילים שמחים.
כמובן וואקל נשי חחח....קטע סבבה לא הוביל למשהו רציני אין מלודיה מעיפה אבל בסדר אני סולח לך פרי.
Watch Out
קטע שאיכזב אותי.לא אהבתי אותו, פרי ניסחף עם הסיגנון החדש שלו....יש פה כמה דברים יפים אבל זה נישמע כמו בלגאן אחד גדול. לא יודע לא היתלהבתי.
Junk
קטע קצר עם וואקל גברי.כשמו הוא די ג'אנק...לא יודע נישמע כמו שיר היפ הופ עם שילוב של מלודיה מהקטע TIME אם אני לא טועה חחח משהו מוזר לגמרי...לא יודע ככה זה כשאין מה לידחוף לאלבום...
Cubikated
בום! טראח! קטע אפל !
אלמנטים מוזרים חח ביכלל כל הקטע טירוף אחד גדול! צריך ליכתוב עליו אזהרה "לישמוע את הקטע רק בזמן שאתה נימצא תחת השפעה של פיטריות הזיה"...קטע חולני חחח אבל בסדר גם על זה סלחתי...
Freefaling
קטע רגוע שילוב של צ'ילאאוט וברייקביט כזה...משהו מעניין אווירה מעולה. וואלה פה פרי דווקא שיחק אותה אני אהבתי את הקטע הזה.
ועכשיו...
הקטע הכי שווה באלבום:
I Love You
פרי הישןןןןןןןןןןןן ועוד באיזה קטעעעעעעעעעעעע איזה מלודיהההההההה אהההההההההה
ללא ספק הקטע הכי טוב באלבום,מלודיה מרגשת,הכל כמו שצריך!
ferry i love you
זהו צריכים לסיים...אני יגיד ככה...האלבום סבבה יש כמה נפילות אבל הרוב בסדר גמור
יום טוב
May-29-2006 07:14
|
|
|
 |
All times are GMT. The time now is 09:35.
Forum Rules: