|
|
|
|
 |
.A.Y.
Supreme tranceaddict
Registered: Nov 2003
|
|
|
אם הוא עצלן מדי בשביל לנסות להתמודד עם זה לבד אז וואלה לאדע כמה יצירה זה התחום בשבילו.
בכל מקרה אם מדובר רק על הבסיס אז כבר עדיף לדעתי פשוט למצוא מורה פרטי
שיתן לו איזה כמה שיעורים בבית וזהו.. את השאר שילמד באינטרנט בחינם..
חבל על כל הכסף שהוא יוציא על הקורס
|
|
Feb-16-2007 11:58
|
|
|
 |
 |
Vortex_SA
universal tranceaddict

Registered: Jul 2002
|
|
|
יותר משחשוב ללמוד להשתמש בתוכנות ובמחשב, הרבה יותר חשוב ללמוד עקרונות בסיסיים במוזיקה, אקורדים, מינור מז'ור במול דיאז וכל השאר, אני ממליץ בכלל לכולם ללמוד לנגן אפילו בקטנה על פסנטר או גיטרה (משהו שלומדים בו גם אקורדים...) אני ניגנתי שמונה שנים על קרן יער וחצוצרה למי שמכיר, ועכשיו אחרי שלמדתי גיטרה וקלידים אני מבין הרבה יותר טוב את כל הסולמות והאקורדים שלמדתי בתיאוריה כל השנים שניגנתי על כלים מונופוניים, זה ממש ממש תורם ליצירה פתאום הכל יותר ברור והרבה יותר קל למצוא את האקורד שיתאים לך ודברים כאלה... אני מכיר ממש מלא אנשים שפשוט ניגשים ישר למחשב ומתחילים לנסות להפיק ואז אתה הולך ושומע בפורומים של היוצרים מתחילים המון קטעים שרואים שהם למדו על קומפרסיה, אקולייזינג מאסטרינג וכל הדברים האלה, אבל אין ממש מוזיקה... אז עצה שלי לפני שאתה מתחילים לחשוב על איך הצליל יישמע ואיך לעשות את המיקס וכל הדברים האלה, תשבו על התוים, על הכתיבה, על הרעיון... זה היה קצת על יצירה מפי שגיא עמיר, מקווה שנהנתם ועוזי כשחבר שלך ילמד על קיובייס תן לו גם איזה ספר על סולמות ואקורדים, אם הוא באמת רציני זה יעזור לו...
Xetro's Facebook page
|
|
Feb-16-2007 17:36
|
|
|
 |
 |
uzi
mellomaniac

Registered: Sep 2004
|
|
|
| quote: | Originally posted by Vortex_SA
יותר משחשוב ללמוד להשתמש בתוכנות ובמחשב, הרבה יותר חשוב ללמוד עקרונות בסיסיים במוזיקה, אקורדים, מינור מז'ור במול דיאז וכל השאר, אני ממליץ בכלל לכולם ללמוד לנגן אפילו בקטנה על פסנטר או גיטרה (משהו שלומדים בו גם אקורדים...) אני ניגנתי שמונה שנים על קרן יער וחצוצרה למי שמכיר, ועכשיו אחרי שלמדתי גיטרה וקלידים אני מבין הרבה יותר טוב את כל הסולמות והאקורדים שלמדתי בתיאוריה כל השנים שניגנתי על כלים מונופוניים, זה ממש ממש תורם ליצירה פתאום הכל יותר ברור והרבה יותר קל למצוא את האקורד שיתאים לך ודברים כאלה... אני מכיר ממש מלא אנשים שפשוט ניגשים ישר למחשב ומתחילים לנסות להפיק ואז אתה הולך ושומע בפורומים של היוצרים מתחילים המון קטעים שרואים שהם למדו על קומפרסיה, אקולייזינג מאסטרינג וכל הדברים האלה, אבל אין ממש מוזיקה... אז עצה שלי לפני שאתה מתחילים לחשוב על איך הצליל יישמע ואיך לעשות את המיקס וכל הדברים האלה, תשבו על התוים, על הכתיבה, על הרעיון... זה היה קצת על יצירה מפי שגיא עמיר, מקווה שנהנתם ועוזי כשחבר שלך ילמד על קיובייס תן לו גם איזה ספר על סולמות ואקורדים, אם הוא באמת רציני זה יעזור לו... |
אני חושב שאתה צודק. יש איכויות עצומות לאלו שיודעים יותר תאוריה מוזיקלית, קומפוזיציה, סולמות, אקורדים, הרמוניה וכדומה. אלו מסוג הדברים שהכי טוב ללמוד ממורה כי ספר זה כל כך יבש ומוזיקה צריך לשמוע.
|
|
Feb-17-2007 00:42
|
|
|
 |
 |
|  |
All times are GMT. The time now is 16:31.
Forum Rules: