ואללה לא אבל ניסיון יפה אתה יודע מה אני יעשה את זה טיפה יותר קל חישמול מחדש - צלול למעמקים
___________________ SIGN THE "WE WANT SASHA & DIGWEED @ BUENOS AIRES ON DVD" PETITION!
הכי קשה בעולם.... טיאסטו - טיסה 67משהו שחכתי את המספר דרוד הצרוד - תקנה סאבוופר חדש ותרגיש את הביט דרוד הצרוד שוב - מוסיקה!!! דרוד שוב - הרוחות המדבר עשו חרקות על החול
quote:Originally posted by Scorchio ואללה לא אבל ניסיון יפה אתה יודע מה אני יעשה את זה טיפה יותר קל חישמול מחדש - צלול למעמקים וזה אמור להיות יותר קל!?!?!?!? ינעל......... נו טוב.... חוזרים למילון!!!! חחחחחחחחח
טיאסטו - איזור תעשיה חחחח
quote:Originally posted by -CosmicFire- טיאסטו - איזור תעשיה חחחח איזה ילד נעל עם הבנה גרועה באנגלית!!! איך lethal industry זה איזור תעשיה!? זה תעשייה קטלנית!!
___________________ .
חחח את זה צריך להעביר לצחוקיה
___________________ Never again.
quote:Originally posted by DjChook חחח את זה צריך להעביר לצחוקיה חחחחח יש מצב!!! איך אפשר להיות כל כך קרוע!?
quote:Originally posted by Hell_Copter איזה ילד נעל עם הבנה גרועה באנגלית!!! איך lethal industry זה איזור תעשיה!? זה תעשייה קטלנית!! חחחח זכרתי תעשיה אז כתבתי
פתאום נזכרתי בטרד הזה הגיע הזמן להחיות אותו, יש מספיק טראקים חדשים להביא
טוב בוא נראה אתכם אזור מרוחק ובלתי מיושב - מצב של שעת חירום
Outback - State Of Emergency עץ בשוק - כלניות ושוקולד (קצת שיניתי אבל לא נורא)