|
|
|
|
 |
§chop¥
Supreme tranceaddict
Registered: Oct 2001
|
|
|
May-26-2004 19:32
|
|
|
 |
 |
YO-I
Supreme tranceaddict

Registered: Feb 2004
|
|
|
לצערי אני לא הייתי במסיבה אתמול, מאד רציתי לשמוע את טייסטו אחרי יותר מחצי שנה, האמת? חשבתי ללכת למסיבה אבל השמועה שאמרה שהוא ינגן רק שעתיים ביאסה אותי, במיוחד בהתחשב בעובדה שסקאזי ואליאן פרוג'קט היו בליין אפ, אני לא אוהב טראנס והם לא דיברו אלי
אחרי שראיתי את התמונות באתר לילה ואחרי שראיתי את הטראק ליסט אני מאוכזב שלא נסעתי למסיבה, למרות שאני היום מתחבר ואוהב יותר את הסגנון שארמין מנגן טייסטו תמיד ישאר אחד הגדולים יחד עם ארמין ופרי קורסטן, השילוש המקודש תמיד קראתי להם
חבר'ה, אתם צריכים לשמוח שהוא ניגן כמעט את כל הדיסק החדש שלו, רק בשביל לשמוע את הטראק אולי הכי יפה שלו בדיסק
JUST BE
הייתי מוכן להיות שם, אין מה לעשות, גם אני תמיד מצפה לשמוע קלאסיקות, זו המוזיקה שגדלנו עליה אבל איך אמר לי פרי קורסטן בראיון שערכתי איתו לרדיו בפעם הקודמת שהוא היה כאן, דברים משתנים, המוזיקה משתנה, הקהל התבגר, מה שהלך בשנת 99 זה לא יילך היום, אולי הוא צודק ואולי לא אבל לממה להיות תקועים במה שהיה פעם, טייסטו לא משנה מתי ואיפה תמיד יבוא בטוב
אני מודה שכשהוא ניגן בראש השנה בניצנים לא נהינתי ממש, המוזיקה הייתה טובה אבל משהו היה חסר לי שם, זה שהגביהו את העמדה שלו ולא ראו אותו גם לא עזר, זו גם הסיבה שיש הבדל בין דיג'יי רגיל שמנגן טראק מסויים לסופרסטאר דיג'יי שמנגן אותו טראק, זה שונה
בכל אופן, אני מקווה שייצא לי לשמוע בפעם הבאה את הדיג'יי מספר אחד בעולם למרות שנראה לי שבפעם הבאה שטייסטו יגיע לכאן ארמין כנראה ייקח לו את המקום, אם לא, לפחות יהיה שני לו
רק טוב
YO-I
|
|
May-26-2004 20:28
|
|
|
 |
 |
AnthemFreak
Pussy Addict!!!

Registered: May 2002
|
|
|
May-27-2004 02:43
|
|
|
 |
All times are GMT. The time now is 21:16.
Forum Rules: