|
טי אל וי חבריה, טי אל וי, אין זה היה ערב פשוט בלתי נשכח... הגענו חצי שעה לפני הפתיחה, נכנסנו על ההתחלה, עוד לא היה אף אחד, אנחנו ככה מסתובבים מסתכלים על המקום, מקום ממש יפה אגב, סבבה ככה פלינר מתחיל את המסיבה, קצת ראפ ושטויות, נכנס להאוס וקלאב (שם רמיקס קלאבי למדי של דארק ביט, מישהו יש? ) קיצר סיים ואז עלה רועי ברויסקמן, עם כאלה טראקים מפציצים, פרוגרסיב חייתי, כלום לא הכרתי, אבל ממש כלום!!! אין המקום התרומם!!! קיצר אח"כ בא רועי טוכנר, עלה עם הרמיקס של סטיב מורנו לסולר קוסטר, איזה שליטה!!! הוא הריץ טראקים ככה, בין השאר שם את סיי יס, ככה סבבה לא משהו מיוחד מדיי, אח"כ הוא וברויסקמן עשו בק טו בק שהיה נחמד מאוד, איזה ארבע טראקים בסך הכל, ואז עלה שלומי זידן!!! פתח עם טראק גדול שעד עכשיו אני זוכר, יש איזה אם סי שאומר
they know what is what but they dont know what is what they destruct, what the fuck...
קטע שולט, אם מישהו מכיר שיגיד 
והוא גם שם רמיקס גדול לוורק איט של מיססי אליוט שאם למישהו יש שישלח לי פליז!!!!!
אח"כ מריץ טראקים טובים, אני פשוט לא זוכר, באיזשהו שלב הכניס את ג'נגל אוף מירור, סבבה קיצר, אח"כ עלה אסף אמדורסקי, אשכרה בונה טראקים במקום, שם איזה טראק של עשר דקות, מריץ אקפלות איתו, ומדויק לא סתם!!! שם אקפלה משיר ישן שכחתי את השם שלו...
i couldnt dance for another...
היה יפה, אבל הוא דיי שיעמם אותי באיזשהו שלב, ככה כשהיה ארבע ארבעים וחמש כבר היינו מותשים, וזהו 
קיצר לסיכום, רועי ברויסקמן שלט בערב, אחריו שלומי זידן ואחריו רועי טוכנר, פלינר סתם היה שם לחימום 
Xetro's Facebook page
|