Originally posted by vmc
moze kiedys takie forum powstanie ale za czym zbierze sie wystarczajaca liczba osob to ja pewnie bede juz pozeniony i z gromadka dzieci...
hehe ja tez jestem z Polski, a dokladnie z Elblaga. Zna ktos ?? Mieszka ktos w Elblagu albo w okolicach ?? Pozdrawiam Rodakow i nie tylko =] moj mail : [email protected]
Feb-28-2004 13:53
Stuku
Senior tranceaddict
Registered: Nov 2003
quote:
Originally posted by DJ_matt hehe ja tez jestem z Polski, a dokladnie z Elblaga. Zna ktos ?? Mieszka ktos w Elblagu albo w okolicach ?? Pozdrawiam Rodakow i nie tylko =] moj mail : [email protected]
Ja jestem z Morąga pewnie kojarzysz gdzie to jest od zawalenia ludzi z Elbląga w lato jest w Bogaczewie i Kretowinach
Feb-28-2004 14:06
DJ_matt
tranceaddict in training
Registered: Jan 2004
Oczywiscie ze kojarze, nawet kiedys bylem w Morągu, w Bogaczewie nawet ze 3 razy
Feb-28-2004 14:18
Stuku
Senior tranceaddict
Registered: Nov 2003
Ja już w Kretowinach jestem w marcu najczesciej jak jest już dobra pogoda to albo sam albo z kimś na wypady rowerowe śmigam. Tam przed i po sezonie jest najlepiej Praktycznie zero ludzi, można spokojnie zatrzymać się na jakiś molo i posiedzieć przy bro lub czymś innym :P
Feb-28-2004 14:25
DJ_matt
tranceaddict in training
Registered: Jan 2004
Stuku: zapewne byles w Elblagu, nie wiesz gdzie sa w el-gu jakies slkepy z vinylami i sprzetem[wiadomo jakim] ??