W Elblągu bywam żadko mimo że tam mam rodzine. Ostani raz tam byłem w lato i to były niezbyt miłe okoliczności. Czesciej bywam w Olsztynie i tam hmmm jakoś wiesz nie interesowałem się nigdy czy wogóle dostępny jest tam taki sprzet i vinyle. Powód : kasa. Choć kiedyś bedąc z ciekawosci w jednym z komisów widzałem mikserki ale jakieś lipne i dowalone, np brak pokręteł. Jeśli już Cię coś takiego interesuje to polecam Allegro lub poprostu poszperaj w internecie
Feb-28-2004 13:43
DJ_matt
tranceaddict in training
Registered: Jan 2004
Allegro i net- szperam, ale chodzi mi glownie o vinylki, z tego co wiem byl kiedys Bis-Art na 1maja ale juz nie ma ;( i pozostaje tylko Allegro. A jak sytuacja w Olsztynie ? Bo tez tam czasami bywam.
Feb-28-2004 13:55
Stuku
Senior tranceaddict
Registered: Nov 2003
Pisałem ->
quote:
Czesciej bywam w Olsztynie i tam hmmm jakoś wiesz nie interesowałem się nigdy czy wogóle dostępny jest tam taki sprzet i vinyle. Powód : kasa. Choć kiedyś bedąc z ciekawosci w jednym z komisów widzałem mikserki ale jakieś lipne i dowalone, np brak pokręteł
Originally posted by anuneventrade
Przeprowadzam sie do Warszawe w czerwcu
O prosze bardzo, pogratulować Choć w kraju średnio jest :P
Mar-03-2004 18:18
maxstradamus
Supreme tranceaddict
hehe odrodzenie polskiego thread...czas najwyzszy hehe
Mar-03-2004 18:22
maxstradamus
Supreme tranceaddict
co tam w polsce slychac?
Mar-03-2004 18:25
Stuku
Senior tranceaddict
quote:
Originally posted by maxstradamus
co tam w polsce slychac?
Ogólnie chu.... .Znów wróciła zima napadało sniegu i za jakiśczas to chlapa bedzie. A jak były ferie to myślałem że już wiosna idzie a tu zOnk. Ja chce wiosne dość mam zimy. A po za tym w kraju syf jak zwykle :P
Mar-03-2004 18:38
maxstradamus
Supreme tranceaddict
quote:
Originally posted by Stuku
Ogólnie chu.... .Znów wróciła zima napadało sniegu i za jakiśczas to chlapa bedzie. A jak były ferie to myślałem że już wiosna idzie a tu zOnk. Ja chce wiosne dość mam zimy. A po za tym w kraju syf jak zwykle :P
juz niedlugo stary...u nas dzieki bogu mrozu nie ma hehe jakby byl to bym dzisiaj z zapaleniem pluc pewnie lezal :P Piotrek wam wytlumaczy hehe
To skoro Sara w czerwcu do polski leci to ja tez hehehehe
Mar-03-2004 18:42
DarkWater
Senior tranceaddict
Registered: Feb 2004
Is there room in here for those unfortunate few who can read, speak and understand, but can't for the love of God SPELL??? I'm not even going to embarass myself by trying