מישהו ראה פה את Thirteen ממש לא מה שציפיתי.. סרט דרמה דיי כבד עם קטעים נורא קשים אבל בגדול סרט טוב עם כוסיות פשוט אני מסרב להאמין שיש בחורות בגיל 13 שעוברות את זה
___________________ Never again.
אני ראיתי..סרט חביב.. ו Lost In Translation סרט נחמד לאללה.. my boss daughter עזבו, אל תורידו אפילו :\
quote:Originally posted by KrazyDJs ו Lost In Translation סרט נחמד לאללה.. נכון
___________________ Best Album Ever: * Infected Mushroom - B.P.Empire
"לא יודעים לתרגם ולכן נסעו לטוקיו ואיבדו את עצמם שם" הורדתי אבל עוד לא ראיתי לא יודע, לא בא לי על סרט כזה הבת של הבוס שלי באמת גרוע אבל קומדית טעויות מצחיקה. מי שאוהב את הסגנון והיא כוסית והשניה גם פצצה
אל תשכח גם את אשטון שהוא כזה חתיך כאילו וואו..
___________________ I'm not an artist.... I'm a f****n work of art.
ראיתי אתמול טיים ליין... סרט תמוה לגמרי. באופן כללי סרט חמוד, יש אפקטים עלילה סבבה. אבל הרבה דברים בסרט מאוד לא קשורים לכלום סה"כ: 6/10 קיצר תראו תבינו. טוב בקטנה 17 ש"ח.
מישהו ראה אולי את PARTY MONSTER OUT OF ORDER ?
party monster סיימתי להוריד הבוקר היום בערב אני אראה... EDIT out of order ? זה הסרט עם דנזל וושינגטון ? שהוא איזה צ'יף במשטרה ? אם כן ראיתי, לא משהו מיוחד
לסרט של דנזל וושינגטון קוראים OUT OF TIME זה משהו אחר ותודיע לי איך המונסטר
quote:Originally posted by DjChook לסרט של דנזל וושינגטון קוראים OUT OF TIME זה משהו אחר ותודיע לי איך המונסטר וואלה צודק בנוגע ל Out of time ופרטי מונסטר..זוועה לדעתי :\ קצת מצחיק וזה.. אבל לא הצלחתי לסיים לראות הכל.. זה סרט הומואי כזה ffs ממש ממש בעעעעע לא הסוג שאני אוהב... למי שאין זין לבזבז זמן ולראות שטויות שלא יראה :\
שונא סרטים כאלה ררר טוב ננסה לראות אותו עוד איזה חודש חודשיים חחחח
the texas chainsaw massacre מפחידדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד וגם הכוכבת פצצת מין ולחשוב שזה סיפור אמיתי מזעזע סרט פולחן וראיתי גם GRIND ענק !!! 2 סרטים טובים לעומת THE JOB שהוא מעפן ומעודדות צמודות 2 שבכלל לא שווה דקה מהזמן שלי