|
אוקיי, לאחר מגוון התגובות המרתקו שראיתי כאן, הגיע הזמן שגם אכתוב משהו על אתמול.
הגעתי לאזור הנמל עוד לפני 12, ובזכות אילן (תודה בנאדם) לא הייתי צריך לשלם על חנייה, נכנסתי למקום בערך ב 12.15, ראיתי שאני פחות או יותר לבד במועדון יחד עם 20 איש, ואז פגשתי את צח, שכמוני החליט מאוד מאוד מאוד להקדים. אחר כך שוב נאלצתי לשמוע את הלפרין במשך כמעט שעתיים וחצי, והצטערתי על כל רגע. פתאום ב 1.30 לאחר מספר סיבובים במקום, אני קולט את אילן, גיל ואלי, משום מה למרות שהייתי גם באזור הכניסה של המועדון לא ראיתי אותם.
לקראת 3 גילן מגיע, ולדעתי הוא נראה כמו האח התואם שירון לא ידע שיש לו, ירון בפעם הבאה אתה מתקלט וגילן אחראי על צוות הסייברים.
גילן בהחלט היה נחמד כלפי כל האנשים שהצטלמו איתו, וביקשו ממנו חתימות.
בשלב מסויים אני יוצא החוצה, וכמו תמיד כשאני יוצא החוצה, תמיד אני מספיק לראות את כל הבלגן שהולך בחוץ, מסתבר שמישהו חטף סטירה מבנאדם אחר, ודווקא זה שחטף סטירה הוצא החוצה, והיה בלגן איתו ועם השומרים בסוף, בקיצור שכונה אחת גדולה כמו שכבר גם ב קו כמה פעמים.
חזרתי פנימה, וראיתי שבאזור העמדה היה ממש מפוצץ אז מצאתי לי מקומות אחרים להתנועע בהם, המקום ממש היה מפוצץ גם באזור הבר הפחות מרכזי, וגם באזור שהוביל לשירותים אנשים רקדו כאילו אין מחר.
הבלגו-הולנדי המעופף בהחלט הקפיץ את הקהל עד בלי די, וכמו כן נתן סט בהחלט ארוך של בערך 3 שעות, אני בהחלט מצפה לשמוע אותו שוב.
שחר, לגבי הטראק ששאלת עליו השם שלו הוא
NANCY SINATRA - MY BABY SHOT ME DOWN (REMIX)
ולגבי השם שלי - השם הוא אייל.
כמו תמיד היה מהנה מאוד להיות בקרבת העמדה, עם הכוח הסייברי המשולש, ירון , אדיר וראובן (מזל טוב ראובן לכבוד היום הולדת, לא יצא לי להגדיר לך אתמול(.
וכמובן עם כל יתר חברי טראנס אדדיקט, הנסיכה, אילן,גיל, אלי, שחר, צח, וכל מי ששכחתי או שאני לא יודע את שמו, אני מצטער מראש.
לגבי מה שהיה עם הליידי בוי, והעבד, זה פשוט היה גועל נפש אחד גדול, לרגע חשבתי שמדובר בסרט סאדו-מאזו, ממש דוחה.
אני מקווה שנקסט ייקחו את העניין לתשומת ליבם, ולא נראה עוד דברים כאלה, אפילו שמדובר ב טי אל וי, כנראה שנשארו שאריות מהליין של שירזי.
C U ALL AT THE VAN BUUREN SHOW
|