Sara nic sie nie martw, jakos to bedzie.
Grunt to myslec pozytywnie
Napewno cos znajdziesz, wkoncu nie jest tam az tak zle.
Poza tym z jezykiem a tym bardziej perfect tak jak twoim to napewno znajdziesz robote i to nie tylko przy tlumaczeniu ale moze w jakims biurze. Myslalas o pozycji sekretarki? Sekretarki maja teraz dobrze, firmowe samochode i tego typu rzeczy.
Glowa do gory
Mar-25-2004 04:05
squirrelly
The Phun Nun
Registered: Oct 2003
Na raze nawet nie wiem ci bede mogla wogule pojechac. Nie kture ziecie sie stale dzisaj, i nawet nie wiem ci bede miala gdzie mieskac jutro. Jak sie bedze okazac ze nie mam domu, to bede musiala mieskac u kolezanki... to znace ze nie bede miala samochodu, i ze na pewno nie bede miala wystarciaonco $$ na wyjazd to polski. Po prostu nie wiem co ja zrobie.
Originally posted by anuneventrade
Na raze nawet nie wiem ci bede mogla wogule pojechac. Nie kture ziecie sie stale dzisaj, i nawet nie wiem ci bede miala gdzie mieskac jutro. Jak sie bedze okazac ze nie mam domu, to bede musiala mieskac u kolezanki... to znace ze nie bede miala samochodu, i ze na pewno nie bede miala wystarciaonco $$ na wyjazd to polski. Po prostu nie wiem co ja zrobie.
hmmm
czasami nie ma lekko, ale do wakacji jeszcze troche czasu.
zobaczysz ze sie wszystko wyprostuje.
a jak juz naprawde nie bedziesz miala gdzie mieszkac to wygonie mame z domu i ci dam jej sypialnie
nie martw sie
wszystko bedzie dobrze.
nauczylem sie w zyciu nie przejmowac tak bardzo. dlatego do wszystkiego trzeba podchodzic pozytywnie. tak przynajmniej moj psychiatra mowil
glowa do gory
Mar-25-2004 08:35
vmc
Travelling Without Moving
Registered: Jan 2002
quote:
Originally posted by maxstradamus
nauczylem sie w zyciu nie przejmowac tak bardzo. dlatego do wszystkiego trzeba podchodzic pozytywnie. tak przynajmniej moj psychiatra mowil
glowa do gory
dobrze mowisz
a tak a propos to jeden moj kumpel utrzymuje ze samorzad dofinansowywal jego leczenie psychiatryczne
Sara mysle ze tylko na satelicie bedzie...espn napewno nie bedzie tego pokazywal. Wiem ze napewno w polskim barach albo polskich klubach bedzie lecialo.
Mar-31-2004 18:38
maxstradamus
Supreme tranceaddict
Registered: Nov 2003
Spotkanie piłkarzy obu krajów zostanie rozegrane w Płocku 31 marca (początek o godz. 20.35).
Relacja znajdzie się w specjalnym kanale sportowym ESPN2.