życie jak w madrycie tylko troche z dużo nauki i za mało czasu na imprezowanie, a tak wsio gut
Last edited by marcooz on Apr-22-2004 at 20:22
Apr-22-2004 20:07
vmc
Travelling Without Moving
Registered: Jan 2002
quote:
Originally posted by marcooz
it's damn expensive
za tą cene to ja mam 30 wej�ć do klubu w moim mie�cie :P
Fakt ze drogie jak cholera, wjazd na MDPL jest tanszy niz najgorsze miejsca na Kraftwerku.
quote:
Originally posted by anuneventrade
Hej hej polace, jus dawno nie postowalam w nasim threadu! jak tam zycie? VMC- jus z toba nie rozmawialam tak dlugo ze jest mi bardzo smutno.
ostatnio bylem troche zajety, mialem goraczke na uczelni ale jak bede mial chwilke odezwe sie
Originally posted by anuneventrade ! Jeden wiadomosc kture dostalam jak bylam w prace....
2096936 (18:11)
napiszesz cos wkoncu??
2096936 (18:16)
NIE TO NIE HUJ CI W DUPE
2096936 (18:16)
NIE BEDE SIE PROSIL!!!!!!!
HAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAA
huj mu w dupe sara, nie wie co traci (albo ona) nie masz sie co przejmowac takimi komentarzami, mi sie to zdarza bardzo czesto
Apr-24-2004 00:25
maxstradamus
Supreme tranceaddict
Registered: Nov 2003
Siema Siema.
Non stop praca a jak jest chwila wolnego to nawet nie ma czasu siedziec na necie. Wiosna idzie Ale fajnie.
Zapowiada sie zajebiste lato w Toronto wiec zapraszam hehe
K**** mac...240 na kraftwerka to lekka przesada...nie wiem ile teraz sie tam zarabia ale pamietam ze dla mnie 240 zl to zawsze byla fortuna. Za 240 zl mozna kupic palenia na miesiac hehe
Dobra ide dalej udawac ze pracuje
Sara i jak lecisz do polski?
Apr-24-2004 00:46
Krypton
83.798 g/6.022x10^23
Registered: Nov 2003
quote:
Originally posted by anuneventrade
Hej hej polace, jus dawno nie postowalam w nasim threadu! jak tam zycie? VMC- jus z toba nie rozmawialam tak dlugo ze jest mi bardzo smutno.