quote:Originally posted by yaman נעשה למה לא נ.ב יש לי את ההופעה של עבד מהקאמל קומדי קלאב סטנדאפיסט תותח אכן דיסק ענק הלוואי יצאו עוד איזה 8 כאלה,איך אני אוהב את הסטאנד אפ הזה! יש שם את יוסי טרבלוס מעסק שחור אגב...
quote:Originally posted by Viber אכן דיסק ענק הלוואי יצאו עוד איזה 8 כאלה,איך אני אוהב את הסטאנד אפ הזה! יש שם את יוסי טרבלוס מעסק שחור אגב... לא בא לי לריב איתך גם על זה אבל לדעתי הסטנאפיסט הכי טוב שיש לנו זה ללא ספק נאור ציון אחריו אסייג יצפאן אדיר מילר
quote:Originally posted by yaman מה טוב ביצפאן זה יכולת האלתור שלו פוט מדהימה גם לאדיר מילר יש כזו טוב וויבר אני זזתי לישון דברו אתה ואילן לילה טוב וואלה גם אני הלכתי לישון... ובקשר ליצפאן: אין לו יכולת אילתור בשיט פיתאום הוא צועק משהו סתם בג"יבריש וזהו... לא ראיתי אותו איזה שנה וחצי...
quote:Originally posted by yaman נעשה למה לא נ.ב יש לי את ההופעה של עבד מהקאמל קומדי קלאב סטנדאפיסט תותח מי זה עבד? יש מצב לשליחה? בא לי טוב איזה סטנד אפ ככה...
___________________ What makes a good tune is having a source of passion to its creation
quote:Originally posted by KosmiK-G8 מי זה עבד? יש מצב לשליחה? בא לי טוב איזה סטנד אפ ככה... עבד מואסי סטנאפיסט ערבי חחחחחחחחחחחחחחחחחחח הוא גם מסתובב עם כובע טמבל איזה שילוב יא
הכי הצחיק אותי הוא בא לאיזה אחד "אחי מה זה החולצה הזאת? ,אפילו ערבים כבר לא לובשים חולצות כאלה!!" איזה ירידה קשה מערבי יא אללה
quote:Originally posted by Viber הכי הצחיק אותי הוא בא לאיזה אחד "אחי מה זה החולצה הזאת? ,אפילו ערבים כבר לא לובשים חולצות כאלה!!" איזה ירידה קשה מערבי יא אללה באמת ירידה קשה שמעת את רועי לוי?
quote:Originally posted by yaman באמת ירידה קשה שמעת את רועי לוי? כן יש את כול הדיסק בקאזה משום מה רועי לוי לא הכי מצחיק אותי
???מישהו יודע פרטים חדשים על ארמין ? איפה זה יהיה
quote:Originally posted by TTman ???מישהו יודע פרטים חדשים על ארמין ? איפה זה יהיה באתר של נקסט יש חדשות נראה לי