|
|
|
|
 |
DjChook
Ancient TranceAddict

Registered: Sep 2000
|
|
|
מה שהתכוונתי, זה שאני מרגיש שיש פה חטירה מוגזמת למחתרתיות
זה התחיל מבחינתי עם כל הנושא של מסיבות חיילים, שלא מעט אנשים מפה מתנגדים אליה, בגלל המוזיקה "המסחרית" שמנגנים בה...
באיזשהו מקום אני הבנתי שוואלה, מוזיקה מסחרית עושה לי את זה.
יותר ממוזיקה מחתרתית. עכשיו אם אני אגיד שלא כל מוזיקה אלקטרונית היא מחתרתית (ואעלה את השם של עופר ניסים), יהיו פה צעקות על זה שהוא עושה מוזיקה מסחרית ובטח שוב יעלה המושג זולה, ובטח גם יזכירו את זה שהוא הומו ומשחק אותה דיג'יי....
אבל בשורה התחתונה, מבחינתי? הוא מוכר, והוא מעלה מודעות לסגנונות שהם לא
MTVים...
אותו דבר עם סקאזי, כמו שהזכירו פה את ה
DVD
מההופעה ביפן... זה העם הישראלי שאוהב לדפוק בראש? יש היום בעולם קהילה רחבה של אנשים שמעשנים סמים, ושמתחברים למוזיקה פסיכודאלית, בין אם זה של סקאזי או של אמנים אחרים, ואני לא חושב שמזכותו של אף אחד לשבת מול המחשב שלו ולקטול את האמנים האלה, ועוד על איזה בסיס? על זה שהבנאדם הספציפי לא אוהב את המוזיקה שלו, או שהוא לא חושב כמוהו.
צח תסלח לי שאני אומר את זה, אבל הביקורות שלך הן של בנאדם שאוהב האוס. בנאדם שאוהב את הסטים שנבנים לאט, מבחינתך לשמוע את סאשה זה כמו ללכת לקונצרט... עכשיו שלא תבין אותי לא נכון, אתה לא היחיד שאוהב אותו אין ספק, ואני בטוח שלא סתם הוא נחשב שלאחד הטובים בעולם בתחומו,
אבל אתה צריך להבין שיש פשוט המון אנשים שלא מתחברים לזה, ואתה יודע מה אנשים עושים למה שהם לא מתחברים אליו? משמיצים אותו.
אז תסלח לי אבל אני מקווה שזה יהיה בשבילך נקודה למחשבה לפני שאתה מבקר סגנונות אחרים ואמנים/דיג'יים אחרים שלא הולכים עם הסגנון שמדבר אליך.
אולי אתם לא אוהבים את הביקורות שלי, אבל אני יודע שבניגוד לרוב פה, אני מתחבר בסופו של דבר, ויודע להעריך מוזיקה על כל גווניה, ולא מחפש את הטעויות או את הדברים שלא בסדר.
כשעופר ניסים עלה לעמדה במצעד האהבה של לפני שנתיים.. גם אני וחבר שלי צחקנו עליו... עד שראינו איזה אמוק נכנס באלפי האנשים שעמדו סביבנו... בניגוד אלינו, לא הסתכלו עליו, ולא עניין אותם בכלל אם הוא מתקלט או שהוא מניף את הידיים באוויר.
הם באו בשביל המוזיקה שעושה להם טוב, ואני אומר... למה שלא יהיה להם את זה?
ואילן, לא סתם גלגל"צ היא התחנה עם הכי הרבה רייטינג בישראל.
Jun-06-2006 07:40
|
|
|
 |
 |
YO-I
Supreme tranceaddict

Registered: Feb 2004
|
|
|
אילן יקירי, מעולם לא התחברתי לרוק כבד, מבחינתי רוק כבד זה ז'אנר קשה לשמיעה כמו פסיי טראנס אבל יחד עם זאת זו כן מוזיקה
הבעיה עם סקאזי שהוא כנראה חשב שלשלב גיטרות חשמליות שמגיעים עם המוטיבים של הרוק הכבד יחד עם מוזיקה אלקטרונית זה לאכול את כל העוגה ולהשאיר אותה שלמה
למה לא לפנות לקהל של רוקיסטים ולקהל של טראנסיונרים אבל ראבאק השילוב הזה כל כך נוראי
יש כמה הרכבי טראנס ששילבו גם גיטרות חשמליות כמו סאן פרוג'קט שהם כן הצליחו למרות כל המוזיקה הרועשת שלהם והיו להם כמה קטעים חביבים
תאר לך אילן יקירי שמישהו היה לומד בצורה הכי בסיסית לתפעל את הקיובייס או כל תוכנה אחרת, היה בונה טראק מכמה צלילים והיה מציג את זה כדבר הבא כי הוא שילב שם כינורות, זה מוזיקה? אולי בהגדרה הטכנית כן אבל זה נקרא לזלזל באינטליגנציה של האנשים, לצערי יש מקרים שזה עובד
אין לי שום דבר אישי נגד אשר סוויסה, יתרה מזאת, שינגן איפה שבא לו ושייצג אותנו בחו"ל אני מקווה בכבוד אבל מה שאותי מעציב בכל העניין הזה שלא קשור בהפקות המוזיקליות שלו, שמערבבים בשר בחלב, למה חייבים לדחוף את סקאזי לכל מסיבה של דיג'יי גדול
אילן, מבטיח לך שאם תיתן לי כאן את התשובה הנכונה, אתה תבין הכל

|
|
Jun-06-2006 21:38
|
|
|
 |
 |
|  |
All times are GMT. The time now is 07:32.
Forum Rules: