Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > מונדיאל 2002
Pages (34): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 »   Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
eXeTik
עד מתי פסיכומטרי 1.1

Registered: Aug 2001
Location: +++++---+-------Location: ---+-----+-+------Location: ---+----+-+-+-----Location: ---+---+------+---

היה 2-0 ופתאום היה לזהב תקלה
רק עכשיו זה נפתר ואני רואה 4-0
איזה זין! הפסדתי 2 גולים

Old Post Jun-08-2002 12:54  Israel
Click Here to See the Profile for eXeTik Click here to Send eXeTik a Private Message Visit eXeTik's homepage! Add eXeTik to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Hell_Copter
UplifTingHaRdTrancEAddicT

Registered: Nov 2001

קודם כל בקשר לאיטליה...
לא ראיתי את המשחק אבל ראיתי את התקצירים והכל והשער שאישרו לאיטליה לא היה אמור להיות מאושר והשער שפסלו להם של ויירי היה אמו להיות גול

בקשר לשער השני... נכון שהקוון סימן מרפק של אינזאגי... אבל מה שלא שמתם לב זה שהשופט שרק עוד לפני שהכדור נכנס... אני שמעתי שריקה לפני החגיגות של אינזאגי... השופט לא הסתכל אפילו לקוון והוא החליט על פי שיקול דעתו שזה לא גול...
מה שכן אם זה היה גול אז זה היה מדהים למה הוא בעט מיותר מחצי מגרש
כל הכבוד לקרואטיה על הניצחון ויכול לצאת מצב שאם מקסיקו לא מנצחת מחר את אקוודור היא יכולה להשאר בחוץ ואם היא מנצחת היא עדיין לא עולה

ורונן... לא הפסדת הרבה הגול השלישי זה היה פנדל שרונלדיניו הכניס והרביעי גם אני לא ראיתי... אבל לא היה משחק משהו מעניין

ובבוקר סלובניה הפסידה 1-0 לדרום אפריקה והיא חוזרת הביתה כבר עכשיו

Old Post Jun-08-2002 13:36 
Click Here to See the Profile for Hell_Copter Click here to Send Hell_Copter a Private Message Add Hell_Copter to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
m0sh
Ibiza 05'

Registered: Jan 2001

אחי הגול של איטליה שאישרו היה חוקי הוא לקח צעד אחורה והם עלו ביחד לאוויר

והגול האחרון שלא אישרו גם היה חוקי הקוון בכלל לא יכל לראות כלום ,לא היה מרפק ולא כלום

היה תפיסת חולצה של הבלם!

James Holden is my only GOD!

Old Post Jun-08-2002 15:10 
Click Here to See the Profile for m0sh Click here to Send m0sh a Private Message Add m0sh to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Scorchio
Sorry! We Are Circoloco

Registered: Apr 2001

סלח לי מאוד מוש
אני לא בור ועם הארץ אני מבין מאוד בכדורגל
לפי דעתי אינזאגי גם עשה עבירה כשהוא דחף את המגן הקרואטי
בקשר לשוער אולי אתם צודקים
לא יודע
מה שאני יודע זה שהיה צריך להיות 2-2
אבל השער האחרון לדעתי נפסל בצדק

Old Post Jun-08-2002 19:47  Israel
Click Here to See the Profile for Scorchio Click here to Send Scorchio a Private Message Add Scorchio to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
yahel222
Psytrance Addict

Registered: Oct 2001

טוב אני אוהב את איטליה
והגיע להם לפחות תיקו
השופטים פשוט אני לא מבין איזה בושה
שופטים ממצרים האמירויות בנין קוראיה
ארצות שאין להם ליגה מביאות שופטים איך יכול להיות פשוט בושה

אבל מה שטוב זה שעכשיו איטליה חייבת לנצח אז אולי הם ישחקו כמו שצריך
ושירכיב כבר את דל פירו !!!!

וברזיל חבל על הזמן זוכה
ראיתם איזה הצגה היום

הגביע בכיס שלהם כבר

Old Post Jun-08-2002 20:44  Israel
Click Here to See the Profile for yahel222 Click here to Send yahel222 a Private Message Add yahel222 to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
NeMeSiS1234
A B C D E F G H I........

Registered: Dec 2001

טוב אז הגול השני שפסלו לאיטליה נפסל בצדק הרי הייתה משיכת חולצה שם ובגלל זה באה השריקה
אבל מה זה משנה הם אפסים ואני שונא את איטליה ורק ברזיל אלופה!!!

Old Post Jun-08-2002 21:19  Israel
Click Here to See the Profile for NeMeSiS1234 Click here to Send NeMeSiS1234 a Private Message Add NeMeSiS1234 to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
m0sh
Ibiza 05'

היה משיכה בחולצה של אינזגי יא סבא

Old Post Jun-08-2002 22:34 
Click Here to See the Profile for m0sh Click here to Send m0sh a Private Message Add m0sh to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Hell_Copter

מקסיקו ניצחה 2-1 את אקוודור והיא עלתה למקום הראשון בבית עם 6נקודות
גם הבית הזה הפך להיות אחושרמוטה מותח למה מקסיקו עם 6 וקרואטיה ואיטליה עם 3 כל אחת... אבל מקסיקו נגד איטליה ואם איטליה מנצחת וגם קרואטיה מנצחת בהפרש גבוה אז מקסיקו יכולה להיות בחוץ...
יכול לצאת מצב שקרואטיה תנצח בהפרש גבוה ואיטליה תנצח אבל לא תעלה...
ולמקסיקו מספיק תיקו כדי לעלות
קיצר... עוד בית מותח

Old Post Jun-09-2002 08:37 
Click Here to See the Profile for Hell_Copter Click here to Send Hell_Copter a Private Message Add Hell_Copter to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
nimrod levi
Shining Star

quote:
Originally posted by Hell_Copter
מקסיקו ניצחה 2-1 את אקוודור והיא עלתה למקום הראשון בבית עם 6נקודות
גם הבית הזה הפך להיות אחושרמוטה מותח למה מקסיקו עם 6 וקרואטיה ואיטליה עם 3 כל אחת... אבל מקסיקו נגד איטליה ואם איטליה מנצחת וגם קרואטיה מנצחת בהפרש גבוה אז מקסיקו יכולה להיות בחוץ...
יכול לצאת מצב שקרואטיה תנצח בהפרש גבוה ואיטליה תנצח אבל לא תעלה...
ולמקסיקו מספיק תיקו כדי לעלות
קיצר... עוד בית מותח

תשמע אם גם קרואטיה וגם איטליה מנצחים זה אומר שקרואטיה צריכים לנצח בהפרש שערים יותר מ2ממה שאיטליה יעשו
לפי דעתי זה לא יקרה
אבל השאלה אם איטליה ינצחו את מקסיקו(כן!!!)
ודותן אתה לא יכול להגיד שברזיל לקחו בגלל שהם ניצחו את סין...
מי זאת סין?
אפילו מג'דל כרום לוקחים אותם
הנבחרת הכי חלשה בטורניר

Old Post Jun-09-2002 08:55  Israel
Click Here to See the Profile for nimrod levi Click here to Send nimrod levi a Private Message Visit nimrod levi's homepage! Add nimrod levi to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
NaOren
shake it H-A-R-D

Registered: Mar 2002

יוואו איך אקוודור הזבלים האלה הפסידו....
רק חסר לי שאיטליה לא יעלו...

בואנה עד עכשיו המונדיאל הזה חושרמטוה מעניין
לא הפסדתי עדין אף משחק ומהכל אני נהנה...!!!!

Old Post Jun-09-2002 09:07 
Click Here to See the Profile for NaOren Click here to Send NaOren a Private Message Add NaOren to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Hell_Copter

quote:
Originally posted by nimrod levi

תשמע אם גם קרואטיה וגם איטליה מנצחים זה אומר שקרואטיה צריכים לנצח בהפרש שערים יותר מ2ממה שאיטליה יעשו
לפי דעתי זה לא יקרה
אבל השאלה אם איטליה ינצחו את מקסיקו(כן!!!)
ודותן אתה לא יכול להגיד שברזיל לקחו בגלל שהם ניצחו את סין...
מי זאת סין?
אפילו מג'דל כרום לוקחים אותם
הנבחרת הכי חלשה בטורניר

קודם כל זה לא נכון שסין חלשים... ערב הסעודית הרבה יותר חלשים ועל זה אתה לא יכול להתווכח... וזה לא בגלל ה 8-0 שהם חטפו... הם פשוט גרועים אין לי מושג איך הם עלו למונדיאל בכלל

וזה לא נראה לי נכון... למה אם איטליה מנצחת לא משנה באיזה הפרש וקרואטיה גם מנצחת אז יהיה הפרש שערים עדיף לזכות קרואטיה על מקסיקו ואז הם יעלו
הראשונה יכולה לעוף בכיף

זה כמו בבית של גרמניה...
קמרון וגרמניה עם 4 נקודות כל אחת ואירלנד עם שתי נקודות...
אבל אירלנד במצב הכי טוב בבית למה הם משחקים נגד ערב הסעודית וגרמניה נגד קמרון... מה שאומר שאירלנד עולה כמעט בטוח ואם זה תיקו אז קמרון בחוץ כנראה בגלל הפרש שערים עדיף לגרמניה

Old Post Jun-09-2002 10:10 
m0sh
Ibiza 05'

באמת איטליה חייבת ניצחון והיא עולה

בוא נגיד שקרה לי אותו דבר בפיפא וורלד קאפ המשחק

הייתי צריך לנצחק את מקסיקו ועד שניצחתי אותם לקח לי זמן...\
שיחקתי את פרו שזה קשה בוורלד קאפ!

Old Post Jun-09-2002 10:22 

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > מונדיאל 2002
Post New Thread    Post A Reply

Pages (34): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 »  
Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playbackOld ID no 2 [2003] [0]

Click here to listen to the sample!Pause playbackKamaya Painters - Wasteland (Chab's tribute to Bedrock remix) [2005]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 03:53.

Forum Rules: