Originally posted by miss.hot
a no wiem gdzie
hehe a nie wybierasz się w odwiedziny ?
a swoją drogą to pewnie czasem brakuje Ci tutejszych klimatów ??
hehe pewnie ze brakuje, ale na zime napewno polece
Sara: do Seattle? a czemu tak daleko?
May-04-2004 20:34
squirrelly
The Phun Nun
Registered: Oct 2003
quote:
Originally posted by maxstradamus
hehe pewnie ze brakuje, ale na zime napewno polece
Sara: do Seattle? a czemu tak daleko?
Bo nie mam $$ na wyprowadske do Polski, i mislalam o Nowy York, ale z decidowalam na Seattle. Jest wielkego miasto, i jest zmiana. Jus szukam prace... Zabawa dla polakow w mojim apartament!!
Wogóle od 78 dni wszystko u mnie zaczeło sie od nowa
A to dzieki jednej osobie której foto wrzuce potem bo cos strona nie dziala jak nalezy
I coz buda sie zaczyna ... od 10 do 17 ch.. moze trafic. Za to dzisaj moze kupie odsluch do kompa JEEE
pozdro
May-05-2004 07:09
klower
tranceaddict in training
Registered: May 2004
hej , witam, jestem z Poznania i dopiero co trafilem tu na forum. Jestem rowniez za tym zeby stworzyc osobny polski dzial.
May-05-2004 12:16
marcooz
...
Registered: Mar 2004
no to cóż trzeba zrobić liste osób które sa za polskim działem i do admina wysyłać
May-05-2004 12:44
maxstradamus
Supreme tranceaddict
Registered: Nov 2003
quote:
Originally posted by marcooz
no to cóż trzeba zrobić liste osób które sa za polskim działem i do admina wysyłać
heh ten temat juz tyle razy byl poruszany ze ostatnio wszyscy sie poddali, ale widze ze coraz wiecej ludzi z polski jest i tego nam trzeba. Z tego co pamietam to chyba musi byc co najmniej 50 osob ktore na stale mieszkaja w polsce wiec jak macie jakis znajomych ktorzy tez sa wkreceni w trance to dawajcie ich tu
Im wiecej tym lepiej.
Stuku: to wrzucaj ta fote szykbo a jak chcesz to mozesz mi wyslac i ja moge ja hostowac.
Siema klower.
May-05-2004 18:42
Stuku
Senior tranceaddict
Registered: Nov 2003
Jesli chodzi o polskie forum. ZDECYDOWANIE ZA !!!!!! Tylko zeby nie podzielilo losy polskiego dzialu PvD Planet ktore praktycznie podupada.
Agniesia, fanka TRESORA (O)||, minimalu jedna z niewelu dziewczyn ktora znam tak pozytywnie zakrecona hehehe i nadodatek jest ze mna.
Az mnie na te (o)|| wzielo jakos i slucham tego i slucham i chyba powoli na to przechodze