|
| quote: | Originally posted by YO-I
אילן יקירי, מעולם לא התחברתי לרוק כבד, מבחינתי רוק כבד זה ז'אנר קשה לשמיעה כמו פסיי טראנס אבל יחד עם זאת זו כן מוזיקה
הבעיה עם סקאזי שהוא כנראה חשב שלשלב גיטרות חשמליות שמגיעים עם המוטיבים של הרוק הכבד יחד עם מוזיקה אלקטרונית זה לאכול את כל העוגה ולהשאיר אותה שלמה
למה לא לפנות לקהל של רוקיסטים ולקהל של טראנסיונרים אבל ראבאק השילוב הזה כל כך נוראי
יש כמה הרכבי טראנס ששילבו גם גיטרות חשמליות כמו סאן פרוג'קט שהם כן הצליחו למרות כל המוזיקה הרועשת שלהם והיו להם כמה קטעים חביבים
תאר לך אילן יקירי שמישהו היה לומד בצורה הכי בסיסית לתפעל את הקיובייס או כל תוכנה אחרת, היה בונה טראק מכמה צלילים והיה מציג את זה כדבר הבא כי הוא שילב שם כינורות, זה מוזיקה? אולי בהגדרה הטכנית כן אבל זה נקרא לזלזל באינטליגנציה של האנשים, לצערי יש מקרים שזה עובד
אין לי שום דבר אישי נגד אשר סוויסה, יתרה מזאת, שינגן איפה שבא לו ושייצג אותנו בחו"ל אני מקווה בכבוד אבל מה שאותי מעציב בכל העניין הזה שלא קשור בהפקות המוזיקליות שלו, שמערבבים בשר בחלב, למה חייבים לדחוף את סקאזי לכל מסיבה של דיג'יי גדול
אילן, מבטיח לך שאם תיתן לי כאן את התשובה הנכונה, אתה תבין הכל
|
לגבי השילוב שלו במסיבות גדולות בלי שום קשר לתוכן ולסגנון שהמסיבות האלה אמורות להכיל אני מסכים במאה אחוז
אין ספק שזו הדרך של המפיקים לצאת בצורה הטובה ביותר
להביא לנו שם גדול בסצינה העולמית וגם לכסות תהשקעה
לצערי הייתי צעיר מדי בשנים שבהן לא היה צריך לדחוף אך אחד לליין אפ של מסיבה שסאשה עיטר את ההזמנה שלה
לשבת עם זקני הדור שנמצאים בחצי השני של שנות ה-20 לחייהם ויכולים להתרפק על הימים ההם זו חוויה עם טעם חמוץ מתוק
מצד אחד לשמוע את הסיפורים על הימים ההם מעורר תאבון ואף תקווה שאולי הגלגל שהתהפך לצד אחד יכול לעשות סיבוב נוסף של 180 מעלות בשנים הבאות
מצד שני תקווה לחוד מציאות לחוד והמציאות היא שלנסות לדמיין מה היה בארץ בימים ההם זה המיטב שאני יכול לעשות
אני חושב שבנימה זו יצאנו ממעגל הדיון לגבי סקאזי ונכנסנו למעגל של התרפקות על ימים שהיו ואינם - קהל שהיה ואינו ואדם אחד (אני) שלא היה שם כשזה קרה
נו טוב כמאמר גדולים חכמים ובעיקר שתויים ומסוממים ממני בשביל זה יש איביזה
שנה הבאה בתקווה שאני יחזור לשם ליותר משבוע קצר ובלתי מספק (היה כל כך טוב ששבוע זה פשוט לא מספיק)