ja bylem w palazzo and tam kurwa tak hujowo jest!!! ladny klub z klasa, dupy wszedzie ale tyle tych ginosow, ze kazdy wyglada tak samo jak inny lol umc umc umc
on a side note, blue_neon, haven't heard from you in awhile.... how are you doin?
Oct-10-2002 01:11
Projekt4.o
Supreme tranceaddict
Registered: Oct 2002
Tez tam bylem, bo mialem VIP , to kurde nie musialem czekac w kolejce, nawet fajnie jest, tylko kurde zrobili by limit dla ginosow, moze tylko jeden wejsc i tyle, a reszta w****lac pod BK albo Colossusa. Co do dziewczyn, no sporo ich jest kurde, ale super to one nie sa, wolal bym jakies Polki
Oct-10-2002 02:38
bluE_Neon
Res Publica
Registered: May 2001
ABT..ive been good man...college started, so i have limited time on the net nowadays...other than that ive been 4 months (going into 5 now) with my gf, btw she's Exile on TA she rarely posts though...
Nie wiem jak teraz jest z dziewczynami w Polsce, jak wroce to ci powiem, , kurde mysle ze sie az tak nie zgorszylo od mojego wyjazdu.
A tak z ciekawosci pytam, ty z jaka panienka chodzisz, tzn skad pochodzi, nie musisz odpowiadac jak nie chcesz.
Oct-10-2002 22:31
Spyder
Anti BS Alliance
Registered: Feb 2002
quote:
Originally posted by bluE_Neon
kuba, polki wcale nie sa lepsze tutaj w kanadzie
LOL sorry but i must agree
nawed ze jestem polka... to i tak mysle ze polki sa nie do uzyczia tutaj.
Oct-10-2002 22:38
Spyder
Anti BS Alliance
quote:
Originally posted by Projekt4.o
Nie wiem jak teraz jest z dziewczynami w Polsce, jak wroce to ci powiem, , kurde mysle ze sie az tak nie zgorszylo od mojego wyjazdu.
A tak z ciekawosci pytam, ty z jaka panienka chodzisz, tzn skad pochodzi, nie musisz odpowiadac jak nie chcesz.
WAIT a sec... ty mjeszkasz w kanadzie czy w polscze?
Oct-10-2002 22:39
jp
Retired tranceaddict
Registered: Apr 2001
Lubiê to polski kobiety
Oct-10-2002 22:45
Projekt4.o
Supreme tranceaddict
Tu i tam Julie, kurde wojsko mnie szuka bo jestem w Polsce zameldowany, mysla ze pojde w dupie ich mam i tyle, jak cos powiem im ze jestem Kanadjan Sitizen, i ze ja spik inglisz.
I ja juz wiem dlaczego Marcin to mowisz, bo byles w Flight 2000 albo w Active-8 albo ten klub na Queensway, nie pamietam nazwy dlatego to mowisz bo stamtad dziewczyny podrywales .
Oct-10-2002 22:46
Spyder
Anti BS Alliance
quote:
Originally posted by jploveparade
Lubiê to polski kobiety
as someone always says..
Internet translators dont work
Oct-10-2002 22:47
Projekt4.o
Supreme tranceaddict
Jestem ciekaw takze czy qurwa Polska wygra w sobote z Lotwa(Latvia), mysle ze tak. Mocni to oni nie sa, oprocz moze w gembie .
Polska, Kurwa Gola
Polska Gol. Jeden, Dwa, Trzy Malo.
Oct-10-2002 22:48
Spyder
Anti BS Alliance
aha.. to i tam.. so like 6 months here and 6 months there.. nice.. i woudlnt' mind doing that..
Just out of curiousity...
ile masz lat?