Originally posted by Stuku
Do Tej Listy werbuje jeszcze 2 osoby i musze kumpla scignac by sie odezwal (Adik3 on z polski Jest i pisze co nieco) pogadam z nim na gg. Ale bankowo mozecie Go dopisac do listy
pzodro
jak sie pojawi to dopiszemy wiec do roboty.
May-16-2004 00:22
paul d engineer
Supreme tranceaddict
Registered: Aug 2002
Hey dopiszcie jeszcze mnie do tej listy
May-16-2004 00:35
infinity HiGH
groovin
Registered: Oct 2001
quote:
Originally posted by maxstradamus
ciekawe po ile bilety chodzily
Blisko 100zl.
I ponoc Sasha sie nie pojawil. Mialem jechac, ale jakos nie wyszlo.
May-16-2004 01:44
Projekt4.o
Supreme tranceaddict
Registered: Oct 2002
cena bylo cos kolo tego a ja kupilem je po 62 zeta jeszcze bo dopiero byl czerwiec a kto ci mowil ze sie Sasha nie pojawil, skad masz takie info bo jak myslisz ze nie byl to sie grubo mylisz albo ma sobowtora
May-16-2004 02:03
techno_freak
Supreme tranceaddict
Registered: Sep 2003
quote:
Originally posted by Projekt4.o
cena bylo cos kolo tego a ja kupilem je po 62 zeta jeszcze bo dopiero byl czerwiec a kto ci mowil ze sie Sasha nie pojawil, skad masz takie info bo jak myslisz ze nie byl to sie grubo mylisz albo ma sobowtora
sasha byl, tylko time-table byl tak pojebany (tak samo jak organizacja) ze sie nic nie zgadzalo. a z tego co slysalem to sie spoznil, bo mial jakies problemy na granicy, ale ile w tym prawdy to nie wiem.
May-16-2004 02:08
Projekt4.o
Supreme tranceaddict
Registered: Oct 2002
bo sie spoznili w zakaladaniu naglosnienia dlatego zaczeli ludzi wpuszczac dopiero kolo 17 a wiec, musieli poskaracac kilku wykonawcom sety, sasha byl opozniony o godzine chyba, a co do granicy to nie wiem. ale imprezka fajna byla, pogoda sie udala, i wszystko byl super tylko szkoda ze taki kawal musialem dybac .
Clarke i Smith i tak byli najlepsi
May-16-2004 04:38
marcooz
...
Registered: Mar 2004
quote:
Originally posted by maxstradamus
jeszcze jedno...ma ktos jakies konkretne informacje na temat tego ile ludzi nam naprawde potrzeba? kazdy mowi cos innego
Originally posted by Projekt4.o
aha...kumpel byl na imprezie, i mowil ze Sashy nie bylo, ale moze tak myslal bo timetables byly pojebane. Mi to chuj, i tak go widzialem w Guvernment.