quote:Originally posted by DjChook עזוב אורן מכוער ורועי דיברתי על הבנות בנענע מה נשרט לך המוח?! מי יכנס לחרא הזה... מה אני משועמם כמוך? חן רוצה לבוא יום שבת לדום?
___________________ .
can't יש לי משהו שבת בערב תגיד השתיה מחר החופשית זה אלכוהול או קלה ?
___________________ Never again.
quote:Originally posted by DjChook can't יש לי משהו שבת בערב תגיד השתיה מחר החופשית זה אלכוהול או קלה ? נו מה אתה שרוט?! אף פעם לא היית במסיבה עם שתייה חינם?!?! כל השתייה היא חופשית... גם אלכוהול וגם שתייה קלה רק הוודקה רד בול חופשי עד איזה 1 וחצי
זה לא נכון הייתי כבר במסיבות שהיה אלכוהול חופשי ושתיה קלה לא ולהיפך אז אל תעצבן ת'י עכשיו כי אתה יודע איפה אני אתפוס אותך עזוב, בכל מקרה אני גם ככה מסטול. צריך לישון
quote:Originally posted by DjChook זה לא נכון הייתי כבר במסיבות שהיה אלכוהול חופשי ושתיה קלה לא ולהיפך אז אל תעצבן ת'י עכשיו כי אתה יודע איפה אני אתפוס אותך עזוב, בכל מקרה אני גם ככה מסטול. צריך לישון שתוק ושבלול!!! חזרתי עכשיו מ 10 שעות עבודה... דווקא אני מרגיש די טוב... אפילו לא ישנתי שם אולי אני מרגיש טוב בגלל שסוף סוף סיימתי לעבוד בדוכן המזדיין הזה!!! קיצר... היום בתכלת... מי שלא בא מרובע... או עגול... או אליפסה... אנערף עם בוטנים...
\ / 'o-o| , ______, \,~ | ,-'S H A B I'-, | |/ ,-''''''''''-, \ | \ '-,,,,/ ,-' ,-' \__)________/
נשמע מעניין בטח יהיה מפוצץץץץץץץ
חחח Exploration of base חחחח SPACEEEE SPACEEE SPACEEE עד היום זה ה RINGTONE של חבר שלי, שניגנתי לו את זה לפני שנים
יאי קוסמיק בחיפה... נראה אולי אני יקמבן כניסה יאללה איזה עצבים שזה דוקוא בסטייג' 27 סעמק...
יאחולמניוקי... איזה גילאים זה? edit: איך בא בטוב אסטריד ב-25 ויום אחרי קוסמיק.. פששש