Originally posted by maxstradamus
No to teraz wytlumacz dlaczego to sa "twoje" modelki?
Prowadzisz agencje czy robisz im foty?
Widze ze uzywamy tych samych ISP's do hostowania fotek
Nie lap mnie za slowa, za duzo ludzi na forum dopowiada swoje historie do czyichs posts a z tego zawsze wychodza jakies bzdury. Napisalem moje bo ja im robie zdjecia, takze nie szukaj dziury w calym bo jej nie ma.
May-18-2004 03:20
maxstradamus
Supreme tranceaddict
Registered: Nov 2003
quote:
Originally posted by Digital Rain
Nie lap mnie za slowa, za duzo ludzi na forum dopowiada swoje historie do czyichs posts a z tego zawsze wychodza jakies bzdury. Napisalem moje bo ja im robie zdjecia, takze nie szukaj dziury w calym bo jej nie ma.
Nic nie dopowiedzialem...to bylo pytanie.
I nie szukam dziur w calym bo nie mam po co...zapomnij ze sie pytalem.
Pfff
May-18-2004 03:40
Digital Rain
Supreme tranceaddict
Registered: Jul 2003
Nic nie dopowiedzialem...to bylo pytanie.
I nie szukam dziur w calym bo nie mam po co...zapomnij ze sie pytalem.
Pfff
Spoko. Za duzo ludzi zauwazylem na tym forum co wypisuja bzdury i je pozniej rozpowiadaja dlatego slowo daje ze juz sie nabawilem alergii... W miedzy czasie zeby rozluznic klimat posluchaj sobie TEGO, Lightworks zrobil kolejny niesamowity kawalek.
May-18-2004 03:47
maxstradamus
Supreme tranceaddict
quote:
Spoko. Za duzo ludzi zauwazylem na tym forum co wypisuja bzdury i je pozniej rozpowiadaja dlatego slowo daje ze juz sie nabawilem alergii... W miedzy czasie zeby rozluznic klimat posluchaj sobie TEGO, Lightworks zrobil kolejny niesamowity kawalek.
Poslucham jak tylko wroce do domu bo teraz jestem w pracy. Wiec robisz zdjecia modelkom? Hobby czy praca?
May-18-2004 03:49
Digital Rain
Supreme tranceaddict
Registered: Jul 2003
Poslucham jak tylko wroce do domu bo teraz jestem w pracy. Wiec robisz zdjecia modelkom? Hobby czy praca?
Bylo hobby ktore zamienilo sie w prace ale tak ci szczeze powiem ze nigdy tego slowa nie uzywam bo to jest dla mnie za duza przyjemnosc zeby to porownywac z jkas tam harowka. Fotgrafia, lasery i muzyka to sa moje glowne pasje ... zaraz po kobietach oczywiscie, bo powaznie nie ma nic bardziej pociagajacego i pasjonujacego niz one.
May-18-2004 03:55
maxstradamus
Supreme tranceaddict
quote:
Bylo hobby ktore zamienilo sie w prace ale tak ci szczeze powiem ze nigdy tego slowa nie uzywam bo to jest dla mnie za duza przyjemnosc zeby to porownywac z jkas tam harowka. Fotgrafia, lasery i muzyka to sa moje glowne pasje ... zaraz po kobietach oczywiscie, bo powaznie nie ma nic bardziej pociagajacego i pasjonujacego niz one.
Moge byc twoim nowym najlepszym kolega?
May-18-2004 04:00
infinity HiGH
groovin
Registered: Oct 2001
quote:
Moge byc twoim nowym najlepszym kolega?
wpadasz na
May-18-2004 04:21
maxstradamus
Supreme tranceaddict
quote:
Originally posted by infinity HiGH
wpadasz na
Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
May-18-2004 04:29
infinity HiGH
groovin
Registered: Oct 2001
quote:
Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
*bobs head to the beat*
May-18-2004 04:31
maxstradamus
Supreme tranceaddict
quote:
Originally posted by infinity HiGH
*bobs head to the beat*
Shit teraz sie nie oplaca bo do 3 tu siedze a pozniej tam obok ciebie :P Jak nie bedziesz spal po 3 to sie cos wymysli