|
Julie teraz mieszkam tutaj w Kanadzie od ponad 5 lat, ale w Polsce jestem zameldowany gdzie przed wyjazdem mieszkalem, i nie bylem tam od mojego wyjazdu, bo nikomu nie mowilem zeby mnie wymeldowywal bo po co, jeszcze moge sie przeniesc do Polski na stale i trzeba bedzie sie isc pieprzyc z urzedem miasta jeszcze raz itd. Jak bys mieszkala w Polsce i w pilke kopala to bys tak nie mowil o pilce noznej, ja wierze ze Nasza Druzyna Narodowa rozniesie naszych polnocnych sasiadow znad Baltyku, chociaz jak mowia ludzie Boniek to d**a a nie trener, a wiec,
Ktos dzis wygra mecz??? POLSKA, Kto??? POLSKA, Kto??? POLSKA, POLSKA, POLSKA....
Ja tam nie bede sie wypowiadal o Polkach bo nie wiem jakie ty znasz a jakie ja, do tych co ja znam to takie dziwki to one nie sa, i nie sa zadne gina`s. A co do tych rzeczy co wymieniles, moge ci pokazac w h*ja dziewczyn z poza polski co tez takie sa, Ruskie tez.
Co do twojej dziewczyny to spoko, chociaz jest Slowianka, a wiec zycze powodzenia dla was obojgu, czy moze ma ona na imie Natalia???

|