|
|
|
|
 |
bluE_Neon
Res Publica

Registered: May 2001
|
|
|
Oct-10-2002 22:58
|
|
|
 |
 |
Projekt4.o
Supreme tranceaddict

Registered: Oct 2002
|
|
|
Julie teraz mieszkam tutaj w Kanadzie od ponad 5 lat, ale w Polsce jestem zameldowany gdzie przed wyjazdem mieszkalem, i nie bylem tam od mojego wyjazdu, bo nikomu nie mowilem zeby mnie wymeldowywal bo po co, jeszcze moge sie przeniesc do Polski na stale i trzeba bedzie sie isc pieprzyc z urzedem miasta jeszcze raz itd. Jak bys mieszkala w Polsce i w pilke kopala to bys tak nie mowil o pilce noznej, ja wierze ze Nasza Druzyna Narodowa rozniesie naszych polnocnych sasiadow znad Baltyku, chociaz jak mowia ludzie Boniek to d**a a nie trener, a wiec,
Ktos dzis wygra mecz??? POLSKA, Kto??? POLSKA, Kto??? POLSKA, POLSKA, POLSKA....
Ja tam nie bede sie wypowiadal o Polkach bo nie wiem jakie ty znasz a jakie ja, do tych co ja znam to takie dziwki to one nie sa, i nie sa zadne gina`s. A co do tych rzeczy co wymieniles, moge ci pokazac w h*ja dziewczyn z poza polski co tez takie sa, Ruskie tez.
Co do twojej dziewczyny to spoko, chociaz jest Slowianka, a wiec zycze powodzenia dla was obojgu, czy moze ma ona na imie Natalia???

|
|
Oct-10-2002 23:17
|
|
|
 |
 |
bluE_Neon
Res Publica

Registered: May 2001
|
|
|
| quote: | Originally posted by Projekt4.o
Ja tam nie bede sie wypowiadal o Polkach bo nie wiem jakie ty znasz a jakie ja, do tych co ja znam to takie dziwki to one nie sa, i nie sa zadne gina`s. A co do tych rzeczy co wymieniles, moge ci pokazac w h*ja dziewczyn z poza polski co tez takie sa, Ruskie tez.
Co do twojej dziewczyny to spoko, chociaz jest Slowianka, a wiec zycze powodzenia dla was obojgu, czy moze ma ona na imie Natalia??? |
ja nie mowilem ze ruskie dziewczyny nie sa dziwkamie tez. tu w toronto mozesz znajsc kazda rase dziewczyny and ona tez moze byc za oblagana przez pieniadze. nie wszystkie polki sa takie, ale to prawda wiekszosci sa takie ja mowilem. to jest naprawde szkoda i hanba! lol moja dziewczyna ma na imie Anastazja lub Nastia 
Oct-10-2002 23:36
|
|
|
 |
 |
Projekt4.o
Supreme tranceaddict

Registered: Oct 2002
|
|
|
Oct-10-2002 23:45
|
|
|
 |
 |
RenderedDream
what should i put here?

Registered: Dec 2001
|
|
|
Oct-11-2002 12:31
|
|
|
 |
All times are GMT. The time now is 02:37.
Forum Rules: