|
| quote: | Originally posted by infinity HiGH
w TO jest spoko...pogoda troche chujowa teraz, ale tak to luz
a do polski wylatuje 11 Czerwca szybko ten czas zlecial, musze przyznac 
A co tam u ciebie? lecisz do polski? kiedy sie tutaj przeprowadzasz? |
Imygratzia w TO zalatwili mnie nie zle. Ciagu pare dnie musialam rozmawiac z nimi zie be sie cos do wiedzic. Do wiedzalam sie, ze jak mam w plane wogule sie ucic, zie nie moge WOGULE pracowac. Jak musie pracowac, to musie w szkole pracowac, na 2000$ za ROK. Nawet jak bym nie bila w szkole przez 9 miesace, ciagle nie moge pracowac. Nie tylko to, ale cos tam bilo z papierami zie nie beda gotowie za pare miesece. 
Jakos mi sie wszystko po robalo. Tes sie do wiedzalam, ze szkole w TO, jest 38000$ za rok... a w amerycy moja szkola jest zaplacona.
To nie zle mam problem, nie? Misle ze nie pojade do polski na raze, bo nie moge sie ucimac, i nie moge przezyc smierci swojego babci.
mam w planach, ze wyjade z florydy 16 czerwca, i sie zaciemuje w atlanty, i pojde na Tijs. Wyjade z Atlanty 17, i pojade do kaliforni do rodzicow, i pojde znalesc prace w albo Seattle, Portland, albo Sacramento. Zaleze gdzie znajde prace i apartament. a po tem....? Moze TO, moze Polska, mam wszystkie opcijie odwarzonich!
|