Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > הרכב טראנס חדש Cyclic C נה לקרוא
Pages (15): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15]   Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
Shahar
----------

Registered: Jun 2002
quote:
Originally posted by bekol ram
ארמין הזה
תמיד ידעתי שהוא נוכל

אין לי תשובה..
גם בתור יוצר הערך של טייסטו מפוקפק
אומרים שהוא משתמש בטכנאי אולפן
ואין לו מושג בשיט בעריכה
בקיצור לא ממש מפיק..

אבל דבר אחד לא יקחו ממנו
יחסי ציבור,
למרות כל החרטות, הבנאדם כוכב
ופתח את האולימפיאדה בסט

מה יותר מזה ?

מה עוזר לו יחסי ציבור אם הוא לא יודע לנגן!?

ומה יוצא מהיחסי ציבור האלה אם הוא בסוף ירד למקום שני

Old Post Dec-19-2005 19:53 
Click Here to See the Profile for Shahar Click here to Send Shahar a Private Message Add Shahar to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Glenn-Holmes
Music Is My Passion

Registered: Nov 2002

quote:
Originally posted by Shahar
מה עוזר לו יחסי ציבור אם הוא לא יודע לנגן!?

ומה יוצא מהיחסי ציבור האלה אם הוא בסוף ירד למקום שני

מה יוצא מזה?

תסדר לי יחסי ציבור שיארגנו לי 3 שנים רצוף מקום ראשון בעולם ושנה אחרי זה מקום שני ואני מגיע לעשות בך אקט מיני נעים פעמיים בשבוע (לכל המתעניינים אני לא הומו )

Old Post Dec-19-2005 19:57 
Click Here to See the Profile for Glenn-Holmes Click here to Send Glenn-Holmes a Private Message Add Glenn-Holmes to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Shahar
----------

quote:
Originally posted by Glenn-Holmes
מה יוצא מזה?

תסדר לי יחסי ציבור שיארגנו לי 3 שנים רצוף מקום ראשון בעולם ושנה אחרי זה מקום שני ואני מגיע לעשות בך אקט מיני נעים פעמיים בשבוע (לכל המתעניינים אני לא הומו )

פסדר יפה 3 שנים (או שזה היה שנתיים?) מקום ראשון
בשנה הראשונה רוב הקהל זה בטח הקהל שאהב אותו ב 2000-2001
בשנה השניה זה שאריות של קהל כמוני שעדיין העריצו אותו
ובשנה השלישית זה כבר האלה שאכלו את החרא של הפרסומות למרות שלדעתי היו שנתיים רק

בכל מקרה
הנה השנה השלישית או מה שזה לא יהיה
עם כל ההופעות וההישגים שלו
הוא מקום שני
מזה אומר? שאנשים הבינו שהוא לא ראוי לזה

אז הנה יחסי ציבור וגיגים
אבל דווקא בשנה עם הכי הרבה הצלחות הוא ירד מקום
כי הגיגים האלה רק הביאו לחשיפה של הרמה הנמוכה שלו
במקום שאנשים ישארו באשליה שהוא טוב הוא הלך בעולם והראה לאנשים כמה הוא לא ראוי להיות מקום ראשון חחחח

Old Post Dec-19-2005 20:31 
Click Here to See the Profile for Shahar Click here to Send Shahar a Private Message Add Shahar to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Viber
In Search Of Unicorns

Registered: Jun 2003

quote:
Originally posted by Glenn-Holmes
עכשיו לגביך
אני לא בקיא בנושא ואיתי בטח יוכל להגיד יותר ממני נראה לי שיש איזשהו איגוד מסוים שמפריש על השמעות במועדונים ליוצרי הקטע כסף שהם מקבלים שנתית כתגמולים (בנוסף לכסף שהם מקבלים על ההחתמה בלייבל) שוב איתי יוכל להבהיר את זה טוב יותר ובכל מקרה משאתה אומר זה לא משהו שאני יכול להתווכח עליו - אני חושב שאתה צודק לחלוטין ברעיון הזה

לא הבנתי לגבי פוש...למיטב ידיעתי והבנתי פוש זה פרויקט סולו של מייק - לא ידוע לי שזה פרויקט שלו עם יוצר נוסף וגם מעולם לא שמעתי על הופעה לייב של מייק כפוש...אם יש לך לינק כלשהו שיאשר את העניין אני ישמח לראות ולבדוק
מעולם לא ראיתי שמעתי גם על הופעה לייב של שיקיין...בארץ זה אמור לעלות הון תועפות להערכתי...ושוב להערכתי גם בחול הם בטח לא עושים יותר מדי הופעות לייב (העניין הזה נפוץ מאוד ברייבים המתקיימים ברחבי העולם ופחות כהפקה עם מספר די גיים מצומצם)
בכל מקרה הרעיון עצמו של הופעה לייב של ציקיין נשמע לי מאוד מאוד מעניין! - האלה היא...בקרב ה-לא קלאברים מי עוד זוכר את ציקיין?

אני בטוח שהאיגוד הזה מפריש גרושים או איזה 5% עלובים ללייבלים.
בקשר לפוש כבר התווכתי איתך על זה ואפילו הראתי לך קליפ של מייק וחבריו מופיעים בטראנס אנרג'י.
אני בטוח ששמעת את ההופעה הנפוצה של שיקיין בפלדיום אני חושב שהיא אפילו הופיעה פה להורדה פעם ובנוסף ראיתי אותו ואת מרעיו מופיעים לייב באם.טי.וי איביזה99 - הם עושים בצפר לפייתלס שהם עוד דוגמא וניו-אנרג"י וראנק1 גם מצתרפים ניראה לי לרעיון הלייב אקטס,הרעיון הוא לקחת את ההתלהבות מכול עניין התקליטנים ולהעביר הכול למפיקים שהם עושים את הז'אנר הזה,די ג"אים לא צריכים להתעסק עם זה - שישארו לשחק עם הוינלי.
אם אסטרל פרוג"קשן מצליחים להופיע בכול מני חורים בעולם למה שמפיקים אחרים לא יצליחו במיוחד היום?
והעניין עם שיקיין הוא שהוא מאוד לא זקוק לכסף אז הוא לא טרח להופיע
המון המון כך שהוא לא יכל למצוא הרבה חשיפה ככה וגם יש את העניין שרוב האנשים לא אוהבים מוזיקה בכלל וכו'...

Old Post Dec-20-2005 00:45 
Click Here to See the Profile for Viber Click here to Send Viber a Private Message Add Viber to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
bekol ram
Supreme tranceaddict

Registered: Jul 2005

quote:
Originally posted by Viber
אני בטוח שהאיגוד הזה מפריש גרושים או איזה 5% עלובים ללייבלים.
בקשר לפוש כבר התווכתי איתך על זה ואפילו הראתי לך קליפ של מייק וחבריו מופיעים בטראנס אנרג'י.
אני בטוח ששמעת את ההופעה הנפוצה של שיקיין בפלדיום אני חושב שהיא אפילו הופיעה פה להורדה פעם ובנוסף ראיתי אותו ואת מרעיו מופיעים לייב באם.טי.וי איביזה99 - הם עושים בצפר לפייתלס שהם עוד דוגמא וניו-אנרג"י וראנק1 גם מצתרפים ניראה לי לרעיון הלייב אקטס,הרעיון הוא לקחת את ההתלהבות מכול עניין התקליטנים ולהעביר הכול למפיקים שהם עושים את הז'אנר הזה,די ג"אים לא צריכים להתעסק עם זה - שישארו לשחק עם הוינלי.
אם אסטרל פרוג"קשן מצליחים להופיע בכול מני חורים בעולם למה שמפיקים אחרים לא יצליחו במיוחד היום?
והעניין עם שיקיין הוא שהוא מאוד לא זקוק לכסף אז הוא לא טרח להופיע
המון המון כך שהוא לא יכל למצוא הרבה חשיפה ככה וגם יש את העניין שרוב האנשים לא אוהבים מוזיקה בכלל וכו'...

אני אוהב תרעיון,
אני בתור יוצר ותקליטן נודע, באיזור השכונה שלי
אוהב את שני הזרמים, תקליטן לוקח חומרים של יוצרים אחרים
ומחבר אותם לסט אחד..
יוצר שעושה הופעה חייה, ולא חסרים כאלה בארץ
מנגן תחומר שלו עם כל מני מכשירים כמו לפטופ, קלידים
לדוגמא ויולט ויז'ין שעושים ברייקביט

שני סוגים שונים של הסצינה
אין דרך או סיבה להעביר את ההתלהבות
מאחד לשני, שניהם מלהיבים סוגי קהל שונים

מסכים איתך
שאם אסטרל יכולים.. כל אחד יכול
מישהו ראה אותם ברצועה לפני שבוע שבועיים ?

Old Post Dec-20-2005 10:29  Israel
Click Here to See the Profile for bekol ram Click here to Send bekol ram a Private Message Add bekol ram to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Hydroid
Supreme tranceaddict

Registered: Jan 2004
פוש זה מייק לבד.....
ובאמת משלמים קצת מהסטים האלו ליוצרים אבל זה מה יש זה כולה תמלוגים...
הבעייה בטראנס שהאפקט הפרסומי כבר לא עובד יעני אנשים צריכים להגיד טיאסטו ניגן?? ארמין ניגן? פי וי די ניגן?? קטע טוב!

הבעייה שזה כבר לא ככה כי הרמה היא בקרשים ואז כבר אי אפשר לדעת מה באמת טוב ושוב לנוסע שלנו למההההההה הטראנס בקרשים???

תקראו תהודעות הקודמות.

Old Post Dec-20-2005 12:02 
Click Here to See the Profile for Hydroid Click here to Send Hydroid a Private Message Add Hydroid to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Viber
In Search Of Unicorns

quote:
Originally posted by Hydroid
פוש זה מייק לבד.....

בעיקרון כן הוא המוח מאחורי הכול והוא כותב הכול אבל אני יודע שהיו לו הופעות חיות עם עוד כמה חבר'ה והם ניגנו תעניין בלייב,תוריד את הוידאו מטראנס אנרג"י 2000 או 2001 כבר לא זוכר...

ודרך אגב אתה אחד היוצרים הכי טובים בארץ
תמשיך לעשות טראקים מעולים

Old Post Dec-20-2005 14:58 
Click Here to See the Profile for Viber Click here to Send Viber a Private Message Add Viber to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Glenn-Holmes
Music Is My Passion

Registered: Nov 2002

quote:

כאילו שזה הישג כזה מרשים ...

התחרות לא גדולה

אבל איתי כבר זוכה לשמוע תמשפט אתה אחד היוצרים הטובים והמבטיחים שיש היום בסצינה..וזה כבר כבוד גדול

Old Post Dec-20-2005 17:28 
Click Here to See the Profile for Glenn-Holmes Click here to Send Glenn-Holmes a Private Message Add Glenn-Holmes to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Shahar
----------

טוב מה עברתם נושא? היה פה ויכוח מעניין

Old Post Dec-20-2005 18:25 
Hydroid
Supreme tranceaddict

Registered: Jan 2004
quote:
בעיקרון כן הוא המוח מאחורי הכול והוא כותב הכול אבל אני יודע שהיו לו הופעות חיות עם עוד כמה חבר'ה והם ניגנו תעניין בלייב,תוריד את הוידאו מטראנס אנרג"י 2000 או 2001 כבר לא זוכר...

תמשיך לעשות טראקים מעולים

זה שהוא תקלט עם כמה חברה לא אומר שהם קשורים לאלייס הזה

פוש זה מייק לבד סמוך עליי

תודה על המחמאות

Old Post Dec-20-2005 21:21 
Click Here to See the Profile for Hydroid Click here to Send Hydroid a Private Message Add Hydroid to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Viber
In Search Of Unicorns

quote:
Originally posted by Hydroid
זה שהוא תקלט עם כמה חברה לא אומר שהם קשורים לאלייס הזה

פוש זה מייק לבד סמוך עליי

תודה על המחמאות

לא לא התכוונתי שהוא חלק מהאלייס מה ניראה לך שאני...
פשוט בלייב אקטס הוא מן הסתם לא יכול לנגן על כול הכלים לבדו אז הוא בטח הביא כמה חברים.

Old Post Dec-21-2005 01:49 

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > הרכב טראנס חדש Cyclic C נה לקרוא
Post New Thread    Post A Reply

Pages (15): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15]  
Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playbackDark tech Minimal from Holden live [2007] [0]

Click here to listen to the sample!Pause playbackDavid Forbes & William Daniel - The Act Of Fear [2008]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 20:45.

Forum Rules: