Qrcze ludzie, nie możemy przecież w nieskończoność prowadzi wszelkich dyskusji w naszym pięknym ojczystym języku tylko i wyłącznie w tym temacie! Jeśłi w końcu część osób się nie ruszy i choćby nie napisze jednej odpowiedzi w dziale Opinii na temat forum w temacie o utworzeniu polskiego forum, to wątpię, by coś z tego wyszło...Także wpisujcie się tam w jak największej liczbie, od tego sporo zależy!!! Pozdro!
Jun-04-2004 12:40
kamil
Supreme tranceaddict
Registered: Apr 2004
quote:
Originally posted by maxstradamus
masz na mysli kogos konkretnego czy ogolnie?
Ogolnie....bo mam ich kurwa dosc. Ten swiat sie zawali przez nich.
Jun-04-2004 13:35
maxstradamus
Supreme tranceaddict
Registered: Nov 2003
quote:
Originally posted by kamil
Ogolnie....bo mam ich kurwa dosc. Ten swiat sie zawali przez nich.
No to masz powazny problem........dzieki bogu ja nie mam takich faszystowskich pogladow jak ty.
A co do tego forum to nie wiele mozna teraz zrobic, poprostu czekac. Przydaloby sie zeby ludzie zaczeli postowac na TA zeby nie bylo tak ze wszyscy sa Tranceaddicts in Training. Swamper cos sie wzial ostatnio do roboty i robi generalne pozadki to moze i na zrobi to forum wreszcie.
Jun-04-2004 19:37
Digital Rain
Supreme tranceaddict
Registered: Jul 2003
Stream name: AfterhoursDJs.org - All live, all the time.
Current title: Digital Rain - Trance Overdose 2004
Originally posted by Gr@ll
Siemanko wam i mam pytanko:
Był może ktoś z was w madrycie?
a jedziesz na Ibize? :P
Jun-08-2004 23:48
Gr@ll
tranceaddict in training
Registered: May 2004
quote:
Originally posted by infinity HiGH
a jedziesz na Ibize? :P
No ba , pytanie hehe, jak niemogłbym takiej okazji przepuścić jade na początku sierpnia do Madrytu do Braciaka( którego pozdrawiam ) i z pewnością wybiore się przy okazji na Ibize, tylko że nie jade tylko polece hehehe (nawiasem mówiżc to będzie mój pierszy lot tololotem
Jun-09-2004 09:15
ShadoWolf
ISOS
Registered: Apr 2002
Lech Walesa, the former President of Poland, kneels and touches the American flag draped casket with the remains of former U.S. President Ronald Reagan as it lies in state in the Rotunda of the U.S. Capitol Building in Washington, June 10, 2004. REUTERS/Mannie Garcia
Jun-11-2004 03:18
Projekt4.o
Supreme tranceaddict
Registered: Oct 2002
co bylo w zeszlym roku tam, to musze przyznac ze jest porazka a szkoda bo myslalem ze w rok w rok bedzie coraz lepiej
Jun-21-2004 01:39
Projekt4.o
Supreme tranceaddict
Registered: Oct 2002
mi sie cos tutaj nie podoba, pozmieniali troche ten line up
Jun-21-2004 01:41
vmc
Travelling Without Moving
Registered: Jan 2002
z tego co widzę jest tam Ferry, a to oznacza że pomyślę co by nie pojechać
Lech Walesa, the former President of Poland, kneels and touches the American flag draped casket with the remains of former U.S. President Ronald Reagan as it lies in state in the Rotunda of the U.S. Capitol Building in Washington, June 10, 2004. REUTERS/Mannie Garcia
Moj tata jest strasznie podobny do Lecha. Duzo razy ludze w polsce jego mylyli z Lechem. A nawet ja teraz myslalam ze to moj tata tam klenczy, wtf?