Siemanko wam
Mam pytanko do was może będziecie wiedzieć:
Na końcu teledysku Paul van Dyk feat. Hemmstock & Jennings - Nothing but you, są takie słowa "Jag Har Ingenting men Jeg Har Nar Jeg Har Deg", czy wie ktoś może co oznaczają te słowa?
POZDRO ALL
Jun-22-2004 19:45
marcooz
...
Registered: Mar 2004
Jeg har ingenting men jeg har alt nar jeg har deg
=
nie mam nic, ale mam wszystko kiedy ciebie mam (czy coś w tym stylu )
btw to jest norweski
Jun-22-2004 19:54
Outsider
Supreme tranceaddict
Registered: Nov 2003
yo yo polscy ziomale!
widze ze ten thread juz calkiem daleko spadl...i forum wlasnego jeszcze nie mamy (co sie tak opierdalacie?)
Czy ktos wie co sie dzieje z Sanderem na Nature One? Bo na liscie DJ'ow go nie ma!
A po drugie; czy ktos jedzie do Budapesztu moze, na Sashe? Bo ja jade z kuzynem.
Narka
~infinity High
Jun-23-2004 18:30
marcooz
...
Registered: Mar 2004
quote:
Originally posted by Japan_4
Czy ktos wie co sie dzieje z Sanderem na Nature One? Bo na liscie DJ'ow go nie ma!
nature one jest odwołane
Jun-23-2004 19:03
maxstradamus
Supreme tranceaddict
Registered: Nov 2003
quote:
Originally posted by Japan_4
yo yo polscy ziomale!
widze ze ten thread juz calkiem daleko spadl...i forum wlasnego jeszcze nie mamy (co sie tak opierdalacie?)
A po drugie; czy ktos jedzie do Budapesztu moze, na Sashe? Bo ja jade z kuzynem.
Narka
~infinity High
Hehe widze ze namowiles kuzyna Good job son.
A kto idzie na Sasha w toronto?
Jun-24-2004 00:21
squirrelly
The Phun Nun
Registered: Oct 2003
Ja nie lubie Sasha. blech. Nie wiem dla cziego, ale nie lubie cos w jego styl.
Originally posted by anuneventrade
Dokladnie. A jak tam zycie max? Jus z toba nie rozmawialam przez... nie wiem... dlugi czas! Pare miesece?
A zycie sie wlecze powolutku i bez wiekszych zmian...Bardziej jestem ciekaw co u ciebie, przeciez tyle zmian mialo byc w twoim zyciu Kupa znajomych siedzi w polsce i sie obija a ja musze pracowac i dlugi splacac Tak to juz jest jak sie czlowiek wpieprzy w dlugi. Dobra rada: NIE IMPREZUJCIE Z KARTAMI KREDYTOWYMI!!
A tak poza tym to spoko. Caly weekend bede pracowal po 12 godzin dziennie i na dodatek w nocy wiec oczywiscie juz sie nie moge doczekac