Originally posted by an Arabic Girl
Ummmmmmmm
is it allowable in TA ??
i mean speaking in Arabic & post a threat 4 that ??
that's really good
Soory 4 the interruption
and have a nice talk
Yes, you can start a thread in Arabic. I don't think there are any regulations against it. For the groups of people that don't me the requirements for a forum, a thread is their way of communication. Hence why this one is so large.
Registered: Apr 2001
Panie i panowie!!!
21 sierpnia w okolicach Nowego Jorku odbedzie sie Tranceaddict Beach Party i ja mam zaszczyt byc "polskim reprezentantem" wsrod DJow grajacych na tej imprezie. Chcialbym zaprosic wszystkich, ktorzy beda mieli taka mozliwosc, do wziecia udzialu w tym wydarzeniu i jednoczesnie prosic o wsparcie na parkiecie w trakcie mojego setu szczegoly w tym watku
Krisom, Tiddeyom i innym wynalazkom MDT mowimy zdecydowanie NIE!!
Jul-10-2004 01:14
squirrelly
The Phun Nun
Registered: Oct 2003
quote:
Originally posted by djbounce
Panie i panowie!!!
21 sierpnia w okolicach Nowego Jorku odbedzie sie Tranceaddict Beach Party i ja mam zaszczyt byc "polskim reprezentantem" wsrod DJow grajacych na tej imprezie. Chcialbym zaprosic wszystkich, ktorzy beda mieli taka mozliwosc, do wziecia udzialu w tym wydarzeniu i jednoczesnie prosic o wsparcie na parkiecie w trakcie mojego setu szczegoly w tym watku
Zapraszam w imieniu organizatorow
Jus postowalam ze tam bede. I tes postowalam ze twoj "location" jest dokladnie jak ja ciuje w swoim serce.
Super!! Bedzie milo Cie poznac A do Polski jezdze co roku grac, tak ze staram sie byc w miare "na czasie" jesli chodzi o to, co sie dzieje w naszym Kraju-Raju
Originally posted by DJ El Kay Dee
someone tell me the real way to spell "yeshtish wadna" or watever
Jesteœ ³adna [Jestes ladna]
Jul-12-2004 03:17
Digital Rain
Supreme tranceaddict
Registered: Jul 2003
Originally posted by djbounce
Panie i panowie!!!
Zapraszam w imieniu organizatorow
Nie jestem w stanie pojechac ale z przyjemnoscia bym posluchal. Jezeli bedzie to mozliwe to nagraj swoj set. Powodzenia.
Jul-12-2004 03:18
LKD
Omni-peasant
Registered: Aug 2001
quote:
Originally posted by Digital Rain
Jesteœ ³adna [Jestes ladna]
quote:
Originally posted by Digital Rain
Nie jestem w stanie pojechac ale z przyjemnoscia bym posluchal. Jezeli bedzie to mozliwe to nagraj swoj set. Powodzenia.
Sie zobaczy. Jesli organizatorzy beda nagrywac, to poprosze ich o kopie. A jesli nie, to "na pocieszenie" powiem, ze moze niedlugo jakiegos promosa sklece do naszej strony (www.tranceatlantic.of.pl)