Originally posted by bluE_Neon
Ja pierdole, w Polsce to ludzie maja jaja zeby tak przerabiac torbany i maluchy hahahaha
Znajomy sobie kiedys sprowadzil zultego malucha do Ameryki (byl to pierwszy maluch na kontynenceie), to w Polsce celnicy go rozebrali na czesci bo mysleli ze ktos przemyca narkotyki a nie sprowadza samochos a tutaj jak wyjechal na ulice to go sie ludzi pytali jaki model kosiarki do trawy sobie przebudowal/przerobil na samochod
Sep-07-2004 22:01
bluE_Neon
Res Publica
Registered: May 2001
^^^hahahahaha, ja pierdole, niewiedzialem ze w Polsce ludzi az tak zorientowani.
Noto mam problem, poznalem zajebista dziewczyne, znalismysie przez 4 dni, blya tutaj na wakacjach i pojechale spowrotem do polski. Mielismy taka zajebista faze przez te dni, ale niestety, MA CHLOPAKA w Polsce...jebaniec, noto niestaety mam morale i do luzka ja nie wzielem, ale wiem ze moglem bo ona to sama chciala...i teraz zaluje ze tego nie zrobilem. Taka dziewczyna przechodzi raz w zyciu i przegapilem....
Zauwazylem ze mi tylko Polki naprzawde sie podobaja, od chazu chodze z innymi dziewczynami...ale zona to bedzie Polka, kurwa jak mi sie pojechac spowrotem do Polski....9 miesiecy i bede w raju
Sep-08-2004 05:34
squirrelly
The Phun Nun
Registered: Oct 2003
quote:
Originally posted by KandyKid_420
Noto mam problem, poznalem zajebista dziewczyne, znalismysie przez 4 dni, blya tutaj na wakacjach i pojechale spowrotem do polski. Mielismy taka zajebista faze przez te dni, ale niestety, MA CHLOPAKA w Polsce...jebaniec, noto niestaety mam morale i do luzka ja nie wzielem, ale wiem ze moglem bo ona to sama chciala...i teraz zaluje ze tego nie zrobilem. Taka dziewczyna przechodzi raz w zyciu i przegapilem....
Originally posted by anuneventrade
Jak ma bic to bedzie
Jak nie ma bic... to wipij pare kiliche
Chcem Polska Laske Zycie nie jest fair
Sep-08-2004 06:12
bluE_Neon
Res Publica
Registered: May 2001
Ja nidgy nie mialem zadnej Polskiej dziewczyny i prawdopodnie nie bede mial Polki z Polski sa inne, Polki z ameryki polnocnej sa, jakby to powiedziec, no moze "szkodliwe" hehehe