Originally posted by bluE_Neon
Ja nidgy nie mialem zadnej Polskiej dziewczyny i prawdopodnie nie bede mial Polki z Polski sa inne, Polki z ameryki polnocnej sa, jakby to powiedziec, no moze "szkodliwe" hehehe
word! zgadzam sie...ale nawet polki z polski maja problemy i bywaja bardziej "bitchy" niz te tutaj.
Mnie chyba Wloszki najbardziej kreca.
Sep-08-2004 18:12
Kooshtie
trancEaddict in JAIL
Registered: Nov 2003
Ja mieszkam w New Jersey, I jade niedlugo do Toronto poznac kolezanke ktora poznalem przez innego znajomego. Jeszcze z nia nie rozmawialem "eye to eye" ... ale gadalismy przez telefon. Mamy identyczne uczucia do pewnych spraw, i mysle ze bymsy byli dobra para. Jeszcze takiej ladnej i milej dziewuchy nie poznalem. Mysle ze to jakos wyjdzie na dobroc, mieszkam gdzies 8 godzin od niej, ale bede mieszkal w Kanadzie gdzies tak za 8 miesiecy. Jest 8 godzin podruzy, ale jak z tego cos wyjdzie to bede musial jezdzic Hondom na polnoc
Sep-08-2004 21:46
Kooshtie
trancEaddict in JAIL
8::::::::::: ( )*( )
Sep-10-2004 00:21
bluE_Neon
Res Publica
Registered: May 2001
^^^A ci co tam odbila juz? Chyba dostales dupy dopiero co nie?
^ o co ci chodzi....dostalem dupe dopiero? Mam 21 lat, i lubie kobiety, sorry ze sie nie zgadzasz.
Sep-10-2004 21:46
KandyKid_420
Senior tranceaddict
Registered: Nov 2002
quote:
Originally posted by Remiks
^ o co ci chodzi....dostalem dupe dopiero? Mam 21 lat, i lubie kobiety, sorry ze sie nie zgadzasz.
poweidz nam jak ta rantka sie skonczyla
Sep-10-2004 23:24
StereoPrincess
sassy one-piece
Registered: May 2001
quote:
Originally posted by bluE_Neon
Ja nidgy nie mialem zadnej Polskiej dziewczyny i prawdopodnie nie bede mial Polki z Polski sa inne, Polki z ameryki polnocnej sa, jakby to powiedziec, no moze "szkodliwe" hehehe
hey...
no to ja napewno jestem Polka z Polski!
Sep-11-2004 00:52
gd_nimrod
<3 Blondes
Registered: Feb 2004
Ale to jest Hujnia!
Czesc
Sep-11-2004 02:30
Kooshtie
trancEaddict in JAIL
Patrze na auta, ale tu jest zajebisty ripoff. Volkswageny ktore sa produkowane w Mexico <----- kosztuja 20k. Jetta jest dobrym autem ale niech Ameryanska ekonomie chuj zajebie, nidgy tu nie mozna sie dorobic. Zbieram, zbieram i 8::: sigh. Ta honda chyba jeszcze pochodzi pare lat.