Haha
Dawno mnie tu nie bylo i widze ze niezle porusznie...To wujek lubi widziec
8 godzin jechac zeby sie z dupa zobaczyc? WOW, tylko tyle moge powiedziec, a co do polskich dziewczyn to sie zgadzam. Wiekszosc polek w ameryce polnconej jest pojebana w kaszkiety i wogole nie wie o co im chodzi...(Gosia nie czytaj ) Wszystkie dziewczyny jakie mialem na tym kontynencie byly polki i za kazdym razem byla jakas jazda z nimi. Na poczatku wszystko ladnie pieknie a potem ni ztad ni z owad jeb im cos odpierdala i sie z nimi dogadac nie da. Zero kontaktu, jakbym ze srubokretem gadal...
Sara a ty jesli mi powiesz ze bylas w TO na LOL i nie dalas znaku zycia to wiecej z toba nie gadam
Sep-12-2004 22:51
Dj Gracjan
Dance To My Beat
Registered: Jul 2001
to jest prawda ^^^^ ze polskie dupy w kanadzie i bym pomyslal w ameryce to sa spoko na poczatku a potem im cos w glowe odpierdala!! i chuj!!! dlaczego nie moge znalesc normalnej polki tutaj...
oh chuj z tym...ide po Tyskie!!!
Sep-12-2004 23:04
Kooshtie
trancEaddict in JAIL
Registered: Nov 2003
quote:
i sie z nimi dogadac nie da. Zero kontaktu, jakbym ze srubokretem gadal...
chyba zartujesz.... ta dziewczyne ktora mialem spotkac w Toronto, sie calkiem zmienila jak sie wprowadzila do "shared-living house" ..bo chodzi do szkoly. Mowila pierw ze moglem u niej zostac, a w ostatniej chwili powiedziala mi ze nie moge. Wziolem tydzien wakacji, zeby pojechac i spedzic czas z niom, a ona mi dala chujowe chimery. Teraz nie umie komunikowac sie ze mna,udaje obrazona, niech spierdala za nim wyjme fjutka i dam w lewy i prawy policzek.
Sep-12-2004 23:56
maxstradamus
Supreme tranceaddict
quote:
Originally posted by Remiks
chyba zartujesz.... ta dziewczyne ktora mialem spotkac w Toronto, sie calkiem zmienila jak sie wprowadzila do "shared-living house" ..bo chodzi do szkoly. Mowila pierw ze moglem u niej zostac, a w ostatniej chwili powiedziala mi ze nie moge. Wziolem tydzien wakacji, zeby pojechac i spedzic czas z niom, a ona mi dala chujowe chimery. Teraz nie umie komunikowac sie ze mna,udaje obrazona, niech spierdala za nim wyjme fjutka i dam w lewy i prawy policzek.
Nie bardzo ogarniam co probujesz powiedziec...tzn ze zgadzasz sie z tym co napisalem czy nie?
Fjutka w lewy i prawy policzek hehehehehehehehe LOL fjutka, dawno tego slowa nie slyszalem, chyba ostatnio w podstawowce
Sep-13-2004 01:51
Maciej
Senior tranceaddict
Registered: Oct 2003
SIEMA,
Chyba pierwszy raz dopisalem coz do tej thread...Jestem napewno jedynym Polakiem na TA z Windsor...
Kiedy wy wszytcy sie wybieracie na jakas wieksza zabawe?
Sep-13-2004 01:52
maxstradamus
Supreme tranceaddict
Apropos tej dziewczyny co sie miales z nia spotkac w Toronto...daj namiary to ja sie spotkam i sam ocenie
Sep-13-2004 01:53
maxstradamus
Supreme tranceaddict
quote:
Originally posted by Maciej
SIEMA,
Chyba pierwszy raz dopisalem coz do tej thread...Jestem napewno jedynym Polakiem na TA z Windsor...
Kiedy wy wszytcy sie wybieracie na jakas wieksza zabawe?
No niestety z powodu tego ze jest szkola najpredzej to Thanksgiving day weekend...najprawdopodobniej Danny T@The Docks, a ty?
Sep-13-2004 01:54
Kooshtie
trancEaddict in JAIL
ja sie zgadzalem z tym co mowiles....
Hey Maciej, czemu jestes w zdjeciu z tym chujkiem z Filo & Peri , kiedys sie kolegowalem z nim online....ale arogantny horvat.
Sep-13-2004 02:00
Kooshtie
trancEaddict in JAIL
quote:
Nie bardzo ogarniam co probujesz powiedziec...tzn ze zgadzasz sie z tym co napisalem czy nie?
Zgadzam sie
Moje PL pismo jest troche slabe, sorry :/ ... ale jestem 100%, wychowany na zborzu hhehe.
Sep-13-2004 02:02
Jessica.S
Senior tranceaddict
Registered: Aug 2004
jeez this thread has been going on over two years
Sep-13-2004 04:38
Kooshtie
trancEaddict in JAIL
^ eh how you say jailbait
Sep-13-2004 05:31
Kooshtie