|
אז קודם כל חבר'ה כל כבוד על האירוע שאירגהתם לגיל אלי וכל מי שקשור לזה... אני כמובן לא הייתי בגלל האבטש''ים שעשיתי לא מזמן אבל אני מקווה מאוד שזאת לא הפעם האחרונה...
עכשיו לגבי המסיבה ותגובות של אנשים (דיברתי עם גיל ביום למוחורת והוא ציין את הבעיה הכבדות הנצחית ששוררה במקום שלא כל כך מובנת לי ולא נראת הגיונית) - אחרי שראיתי את הטרקליסט במיוחד של צח (אחרים גם היו מצויינים פשוט בזמן האחרון אני טוחן 90% פרוגרסיב אז ) אני לא מבין איך ועל מה אפשר להתלונן? כאילו מה באתם בשביל המקום עצמו? ותכלס כולה 20 ש''ח
ואתם בוכים פה...
כל הקטע של המסיבה הזאת היא לבוא בשביל לשמוע מוזיקה אלקטרונית איכותית נטו קודם כל ואחרי זה כל הדברים הנלווים... כמובן שבעתיד נקווה לשלב גם את הכוסיות שצריך איכשהו למשוך אותן לבוא וגם ת'מוזיקה...
הקיצר קצת לא ברור למה אנשים התבאסו ועשו פוזות לגבי המקום? כאילו אתם באתם בשביל לראות את המקום ולא להתפרק לצלילי הטראנס...
וזה אני אומר לכם בתור בן אדם שיחסית גם די מפונק מהבחינה הזאת של מקום יפה ומעוצב וכאלה אבל חשבתי שעם אנשי הפורום לא תהיה בעיה כזאת...
טוף בכל מקרה העיקר שיש תגובות חיוביות זה כבר אומר שנשארו עוד אנשים לא כבדים שמתבאסים על שטויות...
אז יאללה אילטה-אג'נסי אני מחכה להמשך פעילותכם... וגיל אם אתה צריך משהו לגבי פירסום וכאלה דבר איתי...

In today's depressed music industry, the beautiful and intelligent tracks
get left out, replaced by candy coated bullshit
|