|
|
|
|
 |
Meltdown
Supreme tranceaddict
Registered: Oct 2004
|
|
|
אוקיי, קראתי את רוב מה שנכתב כאן, ומה שיש לי לומר, למעשה בחלקו כבר נאמר על ידי אחרים, אבל עדיין יש לי מה להוסיף.
שחר, אמרת שהאשכנזים חושבים איך לדאוג לעצמם ולדפוק אנשים אחרים? אז בוא אני אתן לך דוגמה אחרת, בזמנו בצבא כשמישהו ממוצא מרוקאי אם אני זוכר נכון, היה צריך לצאת לאבט"ש והתחמק ממנו בצורה כזאת או אחרת, אז העניין נפל עליי, ואני יצאתי במקומו לאבט"ש כאשר הדבר נודע לי יום לפני האבט"ש ב 6 בערב, כך שיש מקרים ויש מקרים.
וכמו כן, במסגרת הצבא, כפי שכבר סיפרתי בזמונ, אני הסתדרתי הרבה יותר טוב וכך גם כל מחלקת האפסנאות עם המפקד האשכנזי שלי, מאשר עם המפקד העירקי שלי, שלא ידע איך לנהל מחלקה, וגרם למרמור מאוד גדול בקרב אנשי האפסנאות, מה שלא היה בזמנו של המפקד האשכנזי שלי.
לסיכום, שחר, כפי שכבר אמרתי בעבר, זה שאתה לא חושב שאתה גזען ומדביק תוויות, לא אומר שהדברים הללו לא נכונים, אתה מכלילי ובגדול לגבי הפריקים, שכולם סוגדים לשטן, לבושים מוזנח, ובעלי נטייה להתאבדות לפי דעתך, ואחר כך אתה לא מבין למה מקטלגים אותך כערס, תלמד קודם לא להדביק סטריאוטיפים לאנשים אחרים, ואז אולי לא ידביקו לך סטריאוטיפים.
ועוד משהו קטן, יש אנשים חארות בכל סוגי , זה ממש לא קשור למוצא שלהם, כבר יצא לי להכיר אנשים ממוצא "מזרחי" שאני יכול לקרוא להם החברים /ידידות הכי טובות שלי, ולהפך, יצא לי להכיר אנשים אחרים ממוצא "מזרחי" שהם חרא של אנשים, ואותו דבר לגבי אנשים ממוצא אשכנזי.
שחר, אמרתי לך את זה בעבר, וגם אחרים אמרו את זה, אתה חייב ללמוד לקבל דעות של אנשים אחרים, ולכבד אותן גם אם אותן דעות הן ממש לא מה שאתה חושב.
|
|
Oct-12-2005 21:02
|
|
|
 |
 |
Shahar
----------

Registered: Jun 2002
|
|
| quote: | Originally posted by Glenn-Holmes
שחר הוא אולי גזען
ואתה הרוצח הבא של בן אדם שיהיה טיפה גזען מדי לטעמך
ואולי הם כן הציקו לו סתם?
מי אתה שתקבע עובדות בשטח?
ושוב אתה מתעלם מהנושא פעם אחרי פעם אחרי פעם
אתה וכל חבריך שמסתובבים עם סכינים עבריינים
אל תעביר נושא
תתיחס לקביעה הזאת
אתה עבריין! ואתה צריך לשבת בכלא אם אתה לא משאיר תסכין בבית אלא יוצא איתה לרחוב
ותתחיל לקרוא גם תפוסט שלי יא מעצבן
אתה לא מתייחס לזה שאותו פקח מסכן רק מבצע הוראות
ואבא שלך הוא דוגמא חיובית לאיך צריך להתנהג אזרח במדינת ישראל וחבל לי שהוא לא הצליח להחדיר תערכים האלה בך
או שהוא הצליח אבל כנראה שהחברים שלך הרסו אותם
אתה אומן הויכוחים פה שחר
אבל הנה העובדשות שאתה לא יכול להתמודד איתן
1. אתה וחבריך פושעים
2. אתה מצדיק דקירה של מישהו אם זה "מגיע" לו - ולו חושב אפילו על זה שאין בחיים סיבה שתצדיק אפילו לשרוט מישהו שלא לדבר על לדקור
3. אנשים שלא עושים משאתה רוצה לפעמים זה בגלל התפקיד שלהם ולא כי הם מה זה נהנים שכהה העור שמולם מקופח |
מה תדפוק תגיד לי?
הפקחית הבת שרמוטה שאבא שלי דיבר איתה זאת פקחית שמבצעת תהוראות? בגלל זה ביטלו לו תדוח? לבצע הוראות זה לשקר לבנאדם ולהגיד לו שהמכונה עובדת בזמן שהיא מקולקלת!?
ואנלא מצדיק דקירה ואנלא פושע
אני דוגמן 
| quote: | Originally posted by Meltdown
אוקיי, קראתי את רוב מה שנכתב כאן, ומה שיש לי לומר, למעשה בחלקו כבר נאמר על ידי אחרים, אבל עדיין יש לי מה להוסיף.
שחר, אמרת שהאשכנזים חושבים איך לדאוג לעצמם ולדפוק אנשים אחרים? אז בוא אני אתן לך דוגמה אחרת, בזמנו בצבא כשמישהו ממוצא מרוקאי אם אני זוכר נכון, היה צריך לצאת לאבט"ש והתחמק ממנו בצורה כזאת או אחרת, אז העניין נפל עליי, ואני יצאתי במקומו לאבט"ש כאשר הדבר נודע לי יום לפני האבט"ש ב 6 בערב, כך שיש מקרים ויש מקרים.
וכמו כן, במסגרת הצבא, כפי שכבר סיפרתי בזמונ, אני הסתדרתי הרבה יותר טוב וכך גם כל מחלקת האפסנאות עם המפקד האשכנזי שלי, מאשר עם המפקד העירקי שלי, שלא ידע איך לנהל מחלקה, וגרם למרמור מאוד גדול בקרב אנשי האפסנאות, מה שלא היה בזמנו של המפקד האשכנזי שלי.
לסיכום, שחר, כפי שכבר אמרתי בעבר, זה שאתה לא חושב שאתה גזען ומדביק תוויות, לא אומר שהדברים הללו לא נכונים, אתה מכלילי ובגדול לגבי הפריקים, שכולם סוגדים לשטן, לבושים מוזנח, ובעלי נטייה להתאבדות לפי דעתך, ואחר כך אתה לא מבין למה מקטלגים אותך כערס, תלמד קודם לא להדביק סטריאוטיפים לאנשים אחרים, ואז אולי לא ידביקו לך סטריאוטיפים.
ועוד משהו קטן, יש אנשים חארות בכל סוגי , זה ממש לא קשור למוצא שלהם, כבר יצא לי להכיר אנשים ממוצא "מזרחי" שאני יכול לקרוא להם החברים /ידידות הכי טובות שלי, ולהפך, יצא לי להכיר אנשים אחרים ממוצא "מזרחי" שהם חרא של אנשים, ואותו דבר לגבי אנשים ממוצא אשכנזי.
שחר, אמרתי לך את זה בעבר, וגם אחרים אמרו את זה, אתה חייב ללמוד לקבל דעות של אנשים אחרים, ולכבד אותן גם אם אותן דעות הן ממש לא מה שאתה חושב. |
לא הבנתי מה קשור הדוגמא שך
אתה דוגמא לאשכנזי גזען ואמרתי את זה כבר לאנשים פה
אתה תכלס דוגמא לאשכנזי שאני שונא ובחייייים לא יתקרב אליו בגלל האופי המסריח שלו
ואשכנזים כמוך אסור שיסתובבו לידי
הלוואי שהאשכנזים היחידים שאני יכיר זה אנשים כמו יגאל וחן ורועי(גם הוא אשכנזי לא?) אשכנזים כמוך הורסים תעולם ובגלל זה מזרחים רוצים לשבור לכם את כל הפנים על האופי המסריח שלכם
סיכמתי תטרד הזה אני מקווה
|
|
Oct-13-2005 16:15
|
|
|
 |
 |
Meltdown
Supreme tranceaddict
|
|
|
שחר, מצער שאתה מתבטא ככה, כנראה ששכחת כמה וכמה נסיעות משותפות ביחד, אבל לא נורא, זה בסדר, תאמין לי שגם לי אין סיבה מיוחדת לרצות להיות
בקשר איתך, ואם לדעתך אני גזען, אז אתה אבא של הגזענים, וזאת לא רק דעה אישית שלי, אלא דעה של עוד כמה וכמה אנשים שכתבו כאן, ושל אנשים אחרים ששנינו מכירים
Last edited by Meltdown on Oct-13-2005 at 16:45
|
|
Oct-13-2005 16:40
|
|
|
 |
 |
Meltdown
Supreme tranceaddict
|
|
|
שחר, איך אומרים, יחס גורר יחס, ואני בטוח שתבין למה שאני מתכוון, או איך שאתה אוהב לומר "תיתן כבוד ותקבל כבוד"
|
|
Oct-13-2005 16:46
|
|
|
 |
 |
|  |
All times are GMT. The time now is 00:51.
Forum Rules: