quote:Originally posted by DJ-Energy DJ_Astrid-Starfever-Vinyl-2002-SND עכשיו נזכרתי ראיתי בכבר העיר שהיא\הוא היה בארץ לפני כמה זמן לא עשו מזה פרסום רציני
Safri Duo - Sweet Freedom (Jan Driver remix)
___________________ Check My Music
לא יודע מי המליץ לי על הטראק הזה אבל במקרה שזה לא מפה אז: Ramirez - Accelerando (Airwave remix) אני חולה על הסאמפל אקסלרנדו הזה שיש שם...
quote:Originally posted by warpedd_ עכשיו נזכרתי ראיתי בכבר העיר שהיא\הוא היה בארץ לפני כמה זמן לא עשו מזה פרסום רציני היא
___________________ <<< elad11 >>> Layo & Bushwacka - Love Story (Original Mix) .מומלץ בחום -----------
DJ astrid היא ה דיג'י הכי כוסית שראיתי בנתיים Dj Stigma - The Answer (The Scarab Remix-Cd-Bmi) - nice vocal trance Markos - Temptation (Dj Astrid Remix) Markos - Temptation (original mix) שניהם יפים אבל אהבתי את האורגינל יותר
quote:Originally posted by oDrori לא יודע מי המליץ לי על הטראק הזה אני
___________________ Never again.
La luna - Here I Am [Club Mix]
quote:Originally posted by Scorchio La luna - Here I Am [Club Mix] אחי טוב שנזכרת חוץ מזה שזה ישן רצח כבר המלצתי על זה בעבר ויש לזה רמיקסים שיותר טובים מהקלאב quote:Originally posted by DJ-Kreing^^ DJ astrid היא ה דיג'י הכי כוסית שראיתי בנתיים Dj Stigma - The Answer (The Scarab Remix-Cd-Bmi) - nice vocal trance אחי אתה בטח לא ראית את Dj Mea היא פצצה סוף הדרך!!!!!! ודה אנסוור טראק ענק!!!! שמעתי בתכנית של ארמין לפני יומיים... נגנבתי
___________________ .
quote:Originally posted by Hell_Copter אחי אתה בטח לא ראית את Dj Mea היא פצצה סוף הדרך!!!!!! משהו יכול להעלות תמונה שלה ושל אסטריד