Registered: Jul 2004
Geez why do you want him on your poster?? I hope you are a girl, cause it would excuse you. I have never seen any polish actor on a poser (exept film posters) Isn't a wallpaper enough?
ps. Tez sorry ze po angielsku
Oct-12-2004 09:44
Gr@ll
tranceaddict in training
Registered: May 2004
Jeżeli szuaksz posterów z Bogusiem zapraszam na strone KMF-u KMF
tam z pewnością Ci pomogą na forum
POLECAM!!
Oct-12-2004 11:35
stren
Strenowski
22 tego miesiaca w Piekarni gra Steve Lawler, ktoś ma pojęcie po ile wjazd??
Oct-15-2004 07:56
ProjecT Cali
Junior tranceaddict
Registered: Oct 2004
wow....widze ze sie tu niezła polska konwersacja narodziła jakis czas temu aż załuje ze jestem tu nowy:P:P pozdro all...
Oct-15-2004 10:48
stren
Strenowski
No pozdro pozdro!!! Im nas wiecej tym wieksza szansa na wlasne regionalne forum!!! Wiec witamy na pokladze
Oct-15-2004 13:45
vmc
Travelling Without Moving
Registered: Jan 2002
Fajnie że polski temat ożył, ja niestety ostatnio nie zagl±dam często na TA, ale jak co¶ można mnie łapać na gg, dzięki subskrypcji widzę też nowe posty tutaj
Way Out West - Surrender [Hope]
Marco V. - Environmental Solution [In Charge]
Rex Mundi feat. Susana - Nothing At All (Elevation Remix) [Coldharbour]
Mat Zo - Default [Anjunabeats]
Oct-15-2004 19:29
infinity HiGH
groovin
Registered: Oct 2001
quote:
Originally posted by stren
No pozdro pozdro!!! Im nas wiecej tym wieksza szansa na wlasne regionalne forum!!! Wiec witamy na pokladze
owszem...
...musicie brac udzial w calym forum, nie tylko w tym "thread"!!!! Wiec wbijajcie sie w inne tematy na Chillout Room, i Music Discussion
Oct-15-2004 19:31
stren
Strenowski
quote:
Originally posted by infinity HiGH
owszem...
...musicie brac udzial w calym forum, nie tylko w tym "thread"!!!! Wiec wbijajcie sie w inne tematy na Chillout Room, i Music Discussion
Ale ja nie mówie o sobie, man! ja nie udzielam sie na music discussion bo gówno wiem (zresztą ty wiesz, bo wszystko od ciebie sie uczę) A na chillout room sie udzielam. Wiec mówie, że te nowe osoby niech sie udzielają
Oct-15-2004 19:55
infinity HiGH
groovin
Registered: Oct 2001
quote:
Originally posted by stren
Ale ja nie mówie o sobie, man! ja nie udzielam sie na music discussion bo gówno wiem (zresztą ty wiesz, bo wszystko od ciebie sie uczę) A na chillout room sie udzielam. Wiec mówie, że te nowe osoby niech sie udzielają
wiem wiem, ale mozesz tez tam sie uzcyc (albo moze nie, bo tam 90% osob uwazaja Tiesto za boga ) ale mozesz tam chodzic i mowic ze Tiesto jest do dupy