quote:Originally posted by THE_BLUE_DRAGON זה כבר גובל בהתרדה... טוב אז אל תצלמו אותו
quote:Originally posted by THE_BLUE_DRAGON זה כבר גובל בהתרדה... cluBBer guetag Hell_Copter KosmiK-G8 markfeldman Origin princess cc Sm0keMachine taltul THE_BLUE_DRAGON TTman אני מודה לקח לי קצת זמן להבין למה אתה חוזר על הרשימה פעם אחר פעם...! טוב נו... אישה מה אפשר לעשות?
quote:Originally posted by princess cc טוב נו... אישה מה אפשר לעשות? מה שנכון, נכון...
quote:Originally posted by THE_BLUE_DRAGON זה כבר גובל בהתרדה... cluBBer guetag Hell_Copter KosmiK-G8 markfeldman Origin princess cc Sm0keMachine taltul THE_BLUE_DRAGON TTman BLACK DRAGON
___________________ *** Sig edited -> no banner ads in sig (Rule #2) http://img113.**************/img113/6323/1ej5.gif
quote:Originally posted by Black Dragon BLACK DRAGON וואיייייייייייי וואייייייייייי ישששששששששששששששששששששששששששש
וואלה היו כבר רשימות ארוכות יותר ומילה שלי יותר מ-5-6 אנשים מהפורום לא יהיו... תזכרו מי אמר את זה
___________________ What makes a good tune is having a source of passion to its creation
מממ...אין מה לעשות יש כאלו שלא מסתדרים להכנס יש כאלו שאין איך להגיע וכאלו. אבל חפיף נקווה שיהיו כמה שיותר!!! Black Dragon cluBBer guetag Hell_Copter KosmiK-G8 markfeldman Origin princess cc Sm0keMachine taltul THE_BLUE_DRAGON TTman
quote:Originally posted by THE_BLUE_DRAGON מממ...אין מה לעשות יש כאלו שלא מסתדרים להכנס יש כאלו שאין איך להגיע וכאלו. אבל חפיף נקווה שיהיו כמה שיותר!!! cluBBer guetag Hell_Copter KosmiK-G8 markfeldman Origin princess cc Black Dragon Sm0keMachine taltul THE_BLUE_DRAGON TTman ככה רוצה ת'רשימה.... עם אלי צמוד אליי...
חחחח חמודההההההההההההההההההההההה חולה עליייךךך
quote:Originally posted by Black Dragon חחחח חמודההההההההההההההההההההההה חולה עליייךךך אני יותר! אתה אהבת חיי!
שוב פעם כול הגדולים של הפורופ הולכים והקטנים והמודים נשארים בבית נ.ב כוס עמק טוב?