אוףףף מחר יש בגרות בהסטוריה ואני לא מצליח לישון... אני רוצה לקום מחר לעבור על החומר עוד אוףףף נו אני צריך לישוןןןןן
זה לא היה אמור להיות ביחד עם השישיסטים ? טוווב בהצלחה אחי
___________________ Never again.
חן מה לך אין מחר בהסטוריה גם? EDIT: אני ביא' חן לא בי'...
חן ביא אתה מדבר על יחידה ה ? אצלנו עושים ביב את זה
נראה לי זה יחידה ה... עשיתי את השלושת רבעים הראשונים כבר בי...
quote:Originally posted by nimrod levi נראה לי זה יחידה ה... עשיתי את השלושת רבעים הראשונים כבר בי... רק שתדע, בסוף קמתי מוקדם, שש בבוקר עכשיו בשביל ללמוד לבגרות (עוד שעתיים וחצי) ותראה מה אני עושה...
quote:Originally posted by Narcotic Mind רק שתדע, בסוף קמתי מוקדם, שש בבוקר עכשיו בשביל ללמוד לבגרות (עוד שעתיים וחצי) ותראה מה אני עושה... חחח אני מכיר את זה
quote:Originally posted by Narcotic Mind רק שתדע, בסוף קמתי מוקדם, שש בבוקר עכשיו בשביל ללמוד לבגרות (עוד שעתיים וחצי) ותראה מה אני עושה... למגן שלי בתנך קמתי ב 4 בבוקר ללמוד... רק שתהיה בעניינים ולבגרות באזרחות קמתי ב 9 וחצי להתחיל ללמוד כשהבגרות הייתה ב 14:30 אז אני מבין אותך!!!
___________________ .
איכס איכס קיצר אז אתמול היה מחשבים איך הלך למי שעשה שמעתי שהשלוש הראשונות היו ממש קלות אבל יש לי בזה 96 ו 100 אז חפיף והשתי יחידות שלנו היה החלק הראשון שחובה לכולם היה יחסית קשה ביחס לשנים קודמות והחלק שאני עשיתי - מודלים חישוביים - היה דיי קל מחר תנך ואני יכול להגיד לכם רק משהו אחד.. א-י-כ-ס
עוד פעם אנשים שיהיה בהצלחה לכולם ! בגרות בתנ"ך באמת מגעיל - אבל עשיתי הימורים אחושילינג שנה שעברה .... תהנו בתקופה הזאת - הייתי משלם כדי לחזור אלייה
___________________ CHICANE - EMPIRES ! ! !
quote:Originally posted by luckystrike תהנו בתקופה הזאת - הייתי משלם כדי לחזור אלייה אווווווווווווווווווווו
בהצלחה לכל מי שעושה מחר תנ"כ... לשישיסטים יש יום שישי בגרות בלשון חייב ללמוד אני זבלל בזה...
___________________ מוות לכל שונאי ישראל!!!! זה מוסכם או שגם את זה לשנות יא שמאלנים??? הממממ ... טוב נו זה בסיידר המממ בינתיים