Originally posted by Remiks
anunavantarde...get a polish dictionary lol
ale ty jestes guwno.
Oct-27-2004 11:28
matty
08/09 National Beach Cham
Registered: Jun 2003
quote:
Originally posted by bluE_Neon
Impreza Trzydziesto Szejscio Godzinowa
Boa ma Trzydziesto Szeszcio Godzinowa impreze? Jeszcze tam nie bylem. Moze jednak sie zdecydoje tam pojsc na Nowy Rok...
Oct-27-2004 14:15
bluE_Neon
Res Publica
Registered: May 2001
quote:
Originally posted by StereoPrincess
i want to know the three other DJs.
wtedy bede mogla byc super excited.
jak bylam tam w ten ostatni weekend, mowili ze jeszcze bedzie jakis steve anderson, albo andy stevenson (nie pamietam, hee hee) i dwoch bardzo duzych DJs.
Steve Anderson? Nie wiem kto to jest, w kazdym badz razie brytyjczyk. Nidgy nie moze byc zle jak wyspiarze graja! Znalazlem jego website Steve Anderson No podobno ma byc w sumie osmiu didzejow ale mam nadzieje ze bedzie trzech "wazniejszych"
A wy kurwa dwa miski, co wam tam odbija?
Originally posted by bluE_Neon
No w skrocie to jest troche nie mozliwe hehe Ja sam nie pamietam o czym wiekszosc stron "opisuje"
a o czym moze byc...jak zwykle o paleniu ziola i jak bardzo nam wlasnego forum potrzeba (sam juz w to watpie)...takie tam sranie w banie. Mozemy foty zaczac postowac hehe chcecie zobaczyc blue_neon'a najebanego w trzy dupy?
edit: aha zapomnialem dodac ze Goska jak zwykle Remiksa wyzywa od "guwien" hehe
Nov-02-2004 18:57
marcooz
...
Registered: Mar 2004
quote:
Originally posted by maxstradamus
a o czym moze byc...jak zwykle o paleniu ziola i jak bardzo nam wlasnego forum potrzeba (sam juz w to watpie)...takie tam sranie w banie. Mozemy foty zaczac postowac hehe chcecie zobaczyc blue_neon'a najebanego w trzy dupy?
pics or stfu
nie no jeszcze nie widziałem, żeby tutaj jakaś ciekawa rozmowa była
Nov-02-2004 19:47
stren
Strenowski
Registered: Jul 2004
quote:
Originally posted by maxstradamus
No wlasnie dajmy swoje foty tu, bedzie ciekawiej!! pics or STFU indeed