חבר שלי אתמול ראה אקזיט בתאריך 25.8 ראיינו שם את "דן אקריש" ממיכאלה היה טראק ברקע מישהו ראה ומכיר את הטראק? תודה מראש
מחפש את הטראק ליסט מהסט של הלפרין אתמול בדום, לכל מי שהיה או יודע טראקים מהסט מוזמן לשתף אותנו תודה מראש
___________________ מש"ק כיבוי תעופתי, אחד התפקידים החזקים "כבאי טוב זה כבאי מעשן"
quote:Originally posted by sh33p חבר שלי אתמול ראה אקזיט בתאריך 25.8 ראיינו שם את "דן אקריש" ממיכאלה היה טראק ברקע מישהו ראה ומכיר את הטראק? תודה מראש אני זוכר שהיה את אילוזן של בני בנסי לא יותר מזה
quote:Originally posted by Shahar יש שיר כזה ראפ.. say u wanna משהו my lifeeeeeeeeee טנהנהנה זה הפזמון מישו יודע???? sh33p אולי אתה מתכוון ל walt - bring the pain (marcel woods mix) !? אחי אין לי מושג למה אני מתכוון פשוט חבר שלי ביקש שאני אשאל פה בכל מקרה אני ישמיע לו את הטראק אולי זה באמת זה תודה
יש לי כמה שירים ששמעתי ברדיו ואני מחפש... הראשון זה טרייבל חמוד שהיא שרה Destanaition ..no no no no עם כפיים כאלה ברקע השני.. love to love ברמיקס של פישר או משהו...
___________________ טראנס ישראל טייסטו ישראל - האתר הרשמי של טייסטו בישראל
quote:Originally posted by guetag Gaudino Feat Crystal Waters - Destination Unknown (J Reverse) תודה רבה אחי
01-suzanne_palmer-luv_2_luv_(cevin_fisher_club_mix)-tn.mp3 השני שחיפשת
quote:Originally posted by guetag Gaudino Feat Crystal Waters - Destination Unknown (J Reverse) שיר אדיר
אז ככה..אני מחפש שיר מסחרי..ממש דאנס כזה עם אישה ששרה Black and White Dancing Together... משהו כזה... היא גם אומרת You Never Alone בשיר אם אני לא טועה
חברים.. אני זקוק לעזרה בטירוף... אני צריך רמיקסים לשירים משנות השישים שבעים כמו LET THE SUNSHINE וכו' למסיבת סיום של השנת שירות שלי.. אין לי מושג מאיפה להוריד כרגע אם תעזרו לי באיי סי קיו אני ממש אודה לכם!!! 9862021 ואם יש לכם פוטושופ למרות שזה בכלל לא קשור אני אודה לכם כפול.
quote:Originally posted by MASTERsplinter חברים.. אני זקוק לעזרה בטירוף... אני צריך רמיקסים לשירים משנות השישים שבעים כמו LET THE SUNSHINE וכו' למסיבת סיום של השנת שירות שלי.. אין לי מושג מאיפה להוריד כרגע אם תעזרו לי באיי סי קיו אני ממש אודה לכם!!! 9862021 ואם יש לכם פוטושופ למרות שזה בכלל לא קשור אני אודה לכם כפול. גבר הכי טוב לבוריד פטושופ זה בקאזה יש מלא יוזרים אתה תוריד על קצב של 100 נ.ב אני מציע לך בקשר לשירים להוריד בסולסיק