|
| quote: | Originally posted by KosmiK-G8
טוב אז ככה
מרקוס שולץ -32
כניסה גבוהה מאוד!!! כבוד!!
שנה הבאה טופ טן לא פחות!!
|
כן מכובד ביותר למרות שיחסית להצלחתו השנה האחרונה הוא יכול להגיע ל20 הראשונים בלי שום בעיה...
| quote: | ארמין..מה עוד הוא צריך לעשות כדי לעלות 2 מקומות למעלה?
|
KILL THE BLIND HORSES
| quote: | טיאסטו - בוא נראה מה תהיה תגובתו בשנה הקרובה לאיבוד המקום הראשון
|
כל כך צפוי
TIC 2005...
| quote: | פול ואן דייק - לא סגרנו על זה כבר שדי גיים שהשם הפרטי שלהם הוא פול כבר גמורים מוזיקלית? מי הטפשים שבחרו בדי גיי שקשר עם הקהל זה המלצה בלבד עבורו שוב אחרי שלפני 5 שנים הוא כבר היה שם?!?! לא ברור...
|
כן לא חשבתי בכלל שיגיע למקום הראשון - ממש הפתעה לא כל כך נעימה ד''א...
| quote: | פרי-5 נו שיהיה...הייתי בטוח שהוא ירד קצת
הרנאן קאטאניו-6 ?!?! איפה הוא היה שנה שעברה? נראה לי העליה הכי גדולה לא? בכל מקרה שמעתי סטים שלו מאוד מעניין...
|
5 לפרי...
לדעתי מקובל ביותר בחור נתן לא מעט סטים טובים השנה...
| quote: | פול אוקנפולד - 9 אם פול אוקנפולד מקום תשיעי בעולם אז ואן דייק הכי טוב בעולם...ממממ באופן אירוני זה באמת משקורה...
|
מה שנכון נכון...
| quote: | דיפ דיש - 10 ראוי
איי טי בי -13 איזה מקום סימלי...השאלה היא מה יותר המספר של המקום שלו (13) או הגיל של האנשים שבחרו בו וואלה אפילו לא ידעתי שהאוא מתקלט
זאביילה - 15 אני עדיין מתקשה לעכל את הבחור הזה אבל היתה תחושה חזקה שהוא יגיע למקום גבוה הרבה הצביעו לו כאןן בפורומים הכלליים
...
מארקו וי 16 לא שינוי גדול עבורו...ואני חושב שזה בסדר
|
מה קשר לאי טי בי השנה הספיציפית הזאת???
הייתי מבין עוד לפני 3 שנים אולי ... אבל היום????
לגבי זאביילה -
PROG HOUSE STILL ROCKS 
| quote: | בני בנאסי 18 - רועי פלינר לא נכנס? מה זה הבדיחה הזאת רבאק!?! מישהו צריך לשים הגבלה שילדים מתחת לגן חובה לא מצביעים!!!!!
|
בא לי לבכות ולצחוק באותו זמן... אני מקווה שהוא בעצמו לא יאמין לתוצאה שהתקבלה...
ובוכה בגלל שאני רואה אבאב אנד ביונד במקום 40 וזה ממש מגוחך ולא משקף שמץ של מציאות...
| quote: | יוהן חילן -28 הדי גיי שבאמת עושה הכל על העמדה כדי שנהיה מופתעים לא זכאי אפילו להכנס ל-20 הגדולים אני מזיל דמעה ומרכין ראשי על היום העצוב הזה שבו יוהן שוב לא זוכה לכבוד הראוי לו
ליידי דנה - 29
טווווווב נגיייייד כל אחד ואהבתו למוזיקה...
לא ידעתי שכל כך הרבה אוהבים את ההארדסטייל האובר בי פיאם ואובר רעש הזה... שיהיה
|
אחי שתדע לך כל הגרמניה מתה עליה....!!!!
שם כולם שומעים הארדסטייל וכאלה....
| quote: | אבאב אנד ביונד - 39 כניסה מכובדת מאוד לשלישיה הנפלאה...אם כי חייבים להסכים שהם מעט יותר כשרוניים מבני בנאסי לא?
בני בנאסי?!?! הוא בכלל מתקלט? רבאק מי האידיוטים שבחרו בו
|
ראסמי אני לא יודע איך העורכים קיבלו את ההצבעה עבור בנאסי...
מצד שני חופש ביטוי / חופש לבחור עדיין תקפים בעולם הזה...אז...
| quote: |
83 – Ronski Speed
כמו שמארק אומר...זה דור העתיד..אז כן הוא נכנס בקטנה בנתיים אבל צפוי לו עתיד...
|
הוא נהיה שקט בזמן האחרון בטח מכין לנו איזו הפתעה... נחיה ונקווה... 
| quote: | 97 – Darude
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אפילו בני בנאסי עבר אותו...ושוב השאלה...דארוד בכלל מתקלט? ושאלה נוספת...האם זה מעניין מישהו?
|
SECOND THAT AS WELL!!!!
HUGE "LOL" - I MEAN NOT AS HUGE AS BENI BENASSI "ROFL" BUT STILL QUITE BIG!!!
| quote: | זהו
סיכום
בני בנאסי
איי טי בי
דארוד
כל משבחר בהם (ואין לי ספק שאין אפילו אחד כאן ששקל לבחור בהם..) צריך להרכין את ראשו בבושה על השחתת המצעד הזה בגורמים בלתי קשורים בעליל
אהה ואיך אפשר בלי...
איפה מאט דארי?!
ובן לוסט מה איתו?
פרסיז'ן ראוי יותר מכמה שמות מונפצים במצעד הזה...
|
לגבי בן לוסט ממש אבל ממש לא האמנתי כשלא ראיתי אותו ברשימה....פשוט בזיון... אני נראה לי היחיד שהצבעתי לו....
| quote: | קיצר...העולם קבע
מששוב מוכיח שבמקרים מסוימים...העולם שאנחנו חיים בו הוא איך לומר את זה בעדינות? עולם דפוק |
יותר נכון אחי העולם חי במצב של בורות טוטאלית לגבי המוזיקה האלקטרונית...אבל זה מה יש... כל אחד יתייחס לתוצאות מנדוקת מבט שלו ויסיק מסקנות...

In today's depressed music industry, the beautiful and intelligent tracks
get left out, replaced by candy coated bullshit
|