|
Resurrection from European thread!
Dobra nie wiem od czego tu zaczac!
Po pierwsze, goodgreefgirl, jezeli ja mowilem o prostaku, to tylko wylacznie o Remiksie. Nie generalizuj wszystkich ludzi w takim badz razie bo ja nic do ciebie nie mialem. Ja znam normalnych ludzi z Polski ktorzy maja jakas podstawe na zycie i kulture. Ja wiekszosc mojego czasu spedzilem na drodze, takze wiec w sumie poznalem duzo kultur. Polska kultura moze byc przyzwoita ale ja po prostu za duzo widze tu i w Stanach, jakie Polacy przyjezdzaja i kulture prowadzaja. I to jest po prostu, zwykla wieska kultura. Ja nic nie zabiegam, ale wiekszosc ludzi ktorych poznalem to byli po prostu ze wsi i to wszystko widac Sory, ze ja jestem chlopak z miasta i ze ja jakos to wszystko inaczej widze niz inny.
Po drugie, jak wy sie wszyscy uwazacie sie za wszelkich Polakow, to po chuja piszecie po angielsku? Rozumiem ze nie wszyscy umiejaj, ale w koncu jak mamy miec ten Polski forum (ktory napewno teraz juz sie nie stanie) to po prostu trzeba zachowac nasz jezyk i troche sie starac!
Po trzecie, w jaki kurwa sposob siedem stron w ciagu trzech godzin zdolaliscie napisac? Jest kurwa sobotnia noc i wy wszyscy zamiast cos innego zrobic (nawet jakis film obejrzec) to zaczynacie o zbednych bzudrach gadac 
No i nie wiem co dalej napisac, zapomnialem juz o czym tam pierdoliscie poprzednio.
To jest chyba moja najdluzsza odpowiedz na jakim kolwiek "thread" napisalem w TA lol
Last edited by bluE_Neon on Nov-14-2004 at 17:18
|